Indisch 3.0 op PindaKAAS Light (25-9-2010)

De mensen van PindaKAAS zijn keihard aan het werk om op 25 september a.s. een geweldig programma neer te zetten. Deze light-editie van het PindaKAAS Festival organiseren zij voor, in hun eigen woorden: “Nederlandse jongeren, en in het bijzonder de derde generatie met een Indonesische * achtergrond en iedereen met een voorliefde voor het Indonesië van nu.* Indisch, Moluks, Javaans, Indo, Javaans Surinaams, Indisch Chinees of Campur Aduk”. Indisch 3.0 wil daar graag aan bijdragen.

Op 25 september vindt in Scheltema, centrum voor actuele kunst in Leiden, de tweede editie plaats van pindaKAAS, pindaKAAS Light: een multicultureel, avondvullend programma voor en door Nederlandse jongeren met wortels in Indonesië, met muziek, theater, moderne dans, film, poëzie en beeldende kunst.

Geen zware kost, maar fusion cooking, geen Tempo Doeloe, maar cool en actueel. Kortom: een lange, zwoele avond genieten van het beste dat er op dit moment wordt gemaakt op het gebied van muziek, dans, theater en beeldende kunst in relatie tot het moederland Indonesië. In deze geest zal Kirsten Vos van Indisch 3.0 een discussie leiden over de verbindende kracht – of niet – van dit moederland. O ja, en in tegenstelling tot wat het PindaKAAS-programma vermeldt, zal Merah helaas niet zijn – nu al legendarische  – petjoh-act opvoeren.

Naast een bijdrage leveren aan het programma, zullen Charlie, Ulrike, Kirsten en Ed aanwezig zijn om live te bloggen & te tweeten (#indolink) over PindaKAAS en te ontdekken welke nieuwe jonge Indische talenten een bijdrage willen leveren aan Indisch 3.0. Vind jij het leuk om je op freelance-basis bezig te houden met de Indische cultuur, door erover te schrijven, filmen, fotograferen, editen of op te treden? Kom dan naar onze stand op PindaKAAS Light!

PindaKAAS Light, 25 september 2010, 19.00 – 01.00 uur
Centrum voor actuele kunst Scheltema, Marktsteeg 1, 2312 CS LEIDEN
Kaarten bestellen van 15 euro of 35 euro inclusief Indonesisch diner (17.00 – 19.00 uur) kan op de website van PindaKAAS. Meer weten? Ga naar de PindaKAAS-website of bel met Willeke Colenbrander 06-21864117 en Lotte Loos 06-14527920.