IMAS trainingen

10% Korting  op een cursus naar keuze o.a. (privé) cursussen Pitjit , Javaanse Jamu Stempelmassage, Balinese Treatment maar ook vele andere massagetechnieken.

Fancardhouders krijgen 10% korting op het ruime aanbod van cursussen van IMAS Trainingen.

 

Hoe maak je gebruik van de aanbieding:
IMAS trainingen

1. Ga naar de site www.imastrainingen.nl

2. Kies een van de cursussen uit het ruime aanbod.

3. Vermeld op het inschrijfformulier de code 3.0FAN

4. Verstuur je formulier en IMAS trainingen neemt contact met je op.

 

Over IMAS trainingen, uw adres voor o.a. (privé) cursussen Pitjit , Javaanse Jamu Stempelmassage, Balinese Treatment maar ook vele andere massagetechnieken.

IMAS trainingen is de lang gekoesterde droom die is uit gekomen voor Maureen Anganois en Peter Schmitt. Zij leerden elkaar kennen bij een collega opleider waar zij beiden trainingen verzorgden en ontdekten hun gezamenlijke passie: Pitjit ( masseren in het Indonesisch ). Het doorgeven van hetgeen zij van huis uit hebben meegekregen, hun culturele erfgoed en hun passie voor het massagevak, vormen het fundament van hun bedrijf: IMAS trainingen.

P1030958 (480x640)

Graag stellen zij zich aan u voor:

Mijn naam is Maureen Anganois, geboren in Den Haag. Sinds 1998 woonachtig in de regio Rotterdam. Na een weg te hebben bewandeld in het toerisme, de horeca en de commercie, heb ik naast muziek mijn passie gevonden in het masseren. Als gediplomeerd massagetherapeut en Wellnessspecialist heb ik me veel massagetechnieken eigen gemaakt en leer nog steeds bij. Laat ik het maar een gezonde verslaving noemen.

Met een Molukse vader is het masseren ( pitjit ) iets wat ik van kleins af aan al mee kreeg. Het begon met het tekenen op de rug, dan het haartrekken bij hoofdpijn tot het lopen over de rug. Met een moeder en broer die precies weten waar ze moeten masseren en een zus die een zeer prettige energie in haar handen heeft, is het massagevak voor mij dan ook een vertrouwde wereld.

Aangezien masseren en kennisoverdracht aan en het leren van anderen voor mij een hele bijzondere combinatie is, is het lesgeven in massage een mooie afwisseling. Graag zie ik u terug op één of meerdere van onze trainingen.

Ruimte in Krimpen

Mijn naam is Peter Schmitt. Na jaren gewerkt te hebben in o.a. de hulpverlening en de commerciële sector, kwam ik er achter dat ik toe was aan een ,,nieuwe” uitdaging. Langs wat omwegen kwam ik tot de conclusie dat ik niet zozeer op zoek was naar iets nieuws maar me op een serieuze, meer gedegen manier wilde bekwamen in iets wat ik al sinds ik een klein jochie was deed: masseren.

Mijn beide ouders zijn afkomstig uit voormalig Nederlands Indië en al van jongs af aan was ik gewend om bijvoorbeeld over mijn vaders rug te lopen als hij pijn had of mijn opa’s schouders te pitjit voor een gulden. Jaren geleden heb ik besloten om mijn kennis op het gebied van massage uit te breiden en ben na de opleiding Massagespecialist te hebben afgerond me gaan bekwamen in binnen- en buitenland. Waaronder de Lomi Lomi massage uit Hawaii en de Esalen massage uit Californië. Gaandeweg zijn daar verschillende andere technieken aan toegevoegd. Want zoals iedere masseur ongetwijfeld kan beamen, éénmaal met het ,,massagevirus’ in aanraking gekomen, is het onmogelijk om niet steeds meer te willen leren. Het geleerde te kunnen doorgeven aan collega’s die aan het begin van hun carrière staan of aan collega’s die toe zijn aan verdieping of uitbreiding van hun technieken, ervaar ik als een voorrecht.

 

Bijzonderheden: Wij werken uitsluitend in kleine groepen. Minimaal 4 / Maximaal 8