Online pasar

Fancard 150 x 150De beste Indische deals

Met de Fancard van Indisch 3.0 krijg je  voor 12,50 euro per jaar de beste deals en acties die er zijn in Indisch Nederland. In de online pasar presenteren de aanbieders van deze deals zich. We hebben permanente deals en tijdelijke deals voor je. Mis je een aanbieder? Laat het weten met onderstaand reactieformulier.

 

Permanente deals

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Afdingen hoeft niet meer!

De Fancard geeft je recht op voordeel. Dat voordeel regelen wij voor je, bij organisaties die producten en diensten aanbieden aan Nederlanders met een Indisch hart. Jij betaalt 12,50 euro per jaar voor deze kaart. Deze prijs is inclusief btw, verzendkosten en een bijdrage aan het Indo Talent Fund.

Online Pasar

Ricky Risolles krijgt trek van al dat Indische voordeel.

Ricky Risolles krijgt er trek van, van al dat Indische voordeel.

Deze deals vind je terug in de Online Pasar. Daar lees je hoe je van de deal gebruik kan maken. Heb je een voucher nodig, bijvoorbeeld, of is je Fancard ID voldoende? De deals zijn volop in ontwikkeling. Heb jij een tip voor ons?

Over de aankoop

Een Fancard is een kalenderjaar geldig, ongeacht het moment waarop je de kaart koopt. We innen jaarlijks op of rond 30 november de jaarbijdrage voor het komende jaar. Je hebt dan voor het eind van het jaar je nieuwe Fancard in huis. Na betaling krijg je een tijdelijke ID. Binnen drie werkdagen verzenden we je echte kaart. Deze vervangt  je tijdelijke ID.

Opzeggen

Geen behoefte aan een Fancard voor het nieuwe jaar? Stuur dan een maand voordat de kaart verlengd wordt, een e-mail naar service@indisch3.nl, waarin je ons vertelt dat je de overeenkomst wil opzeggen. Als je ervoor zorgt dat we je e-mail voor 30 oktober binnen hebben, zullen we de Fancard-bijdrage voor het komende jaar niet incasseren.

Bij gebruik van de Fancard van Indisch 3.0 gelden onze algemene voorwaarden. Die vind je op onze website.

Vragen, klachten en suggesties

Mail ons op service@indisch3.nl of gebruik ons reactieformulier. Dan gaan we kijken wat we voor je kunnen betekenen.

[contact-form to=’tabitha@indisch3.nl’ subject=’Suggestie voor nieuwe deal!’][contact-field label=’Voor- en achternaam’ type=’name’ required=’1’/][contact-field label=’E-mailadres’ type=’email’ required=’1’/][contact-field label=’Dit bedrijf/ product hoort in de Online Pasar:’ type=’text’ required=’1’/][contact-field label=’Ik ben de eigenaar van dit bedrijf’ type=’checkbox’ required=’1’/][contact-field label=’Website van het bedrijf’ type=’url’ required=’1’/][/contact-form]