2 gedachten over “Ypma over Oeroeg”

  1. We kunnen de historie niet veranderen, wat niet wegneemt dat dit idd een zwarte bladzij was, hier gekoppeld aan Sinterklaas, is wel humor !

    Nog meer humor zijn de Kerstfeesten die oa in Jakarta worden gevierd, met een Zwarte Piet als zijn knechtje,… dr is dus iets blijven hangen en daar komen enkel voor- en tegenstanders van. Sja,… salam Roy

  2. Ik kan me nog herinneren dat toen ik begin 90’er jaren in Tasikmalaya (West Java) woonde, Sinterklas met Pit Hitam per trein op het stasiun van Bandung uit Spanje aankwam, dat was een oude traditie. Hij zag er toen nog erg Nederlands uit. Later werd het Santa Claus dari USA maar wel met Pit Hitam 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.