52e Tong-Tong Fair in Den Haag (19/5 - 31/5 2010)

Traditioneel organiseert de Tong-Tong Fair in Den Haag (19-31 mei 2010) op vrijdagavond speciale events voor jonge Indo’s. Natuurlijk kunnen we daar a.s. vrijdag 21 mei apart naartoe gaan, maar samen is leuker, toch?

Indisch 3.0 organiseert daarom twee meetings op de 52e TTF speciaal voor haar webbezoekers. Komen jullie ook?

Programma 21 mei 2010

  • 18:00 Entreehal Verzamelen
  • 18:30 Eetpaviljoen Gezamelijk makan-makan en omong-omong
  • 19:30 Bibit-theater ‘Indotiteit’ onderzocht. Bevindingen van Indische studenten.
  • Aansluitend kan je over de Pasar wandelen, Indisch 3.0 gaat naar het Bintang theater, waar  je je natuurlijk later weer bij aan kan sluiten. Als je dat wil, laat dat ook even weten als je je aanmeldt. Dan reserveren we een kaartje voor je – die optredens in het Bintang theaters zijn vaak snel uitverkocht.
  • 20.30 Bintang Theater Plug&Play Sessions @ Tong Tong Festival, met o.a. The Damn Squad, The Under Covers en Angelo & Friends (toeslag € 2,50) Talentvolle live bands in combinatie met een DJ die de sfeer van de avond uitstekend aanvoelt, vormt hèt fundament voor de PLUG & PLAY Sessions. Met 2Step, swing beats, neosoul, R&B, funk en hip hop van o.a. The Damn Squad, Angelo & Friends, Undercovers en DJ Duo Oost Indisch Doof.

Aanmelden
Om te weten op wie we wachten als we op de TTF zijn, en om een reservering voor het eten te maken, is het handig dat je je even aanmeldt. Aanmelden betekent trouwens niet dat je al een kaartje hebt, wel dat je niet alsnog in je eentje over die grote avondmarkt banjert en gezellig met ons een hapje en een drankje nuttigt.

Laat ons snel weten met hoeveel personen je komt en, als je later wil inhaken, hoe laat we je kunnen verwachten:

  • via de Facebook-pagina van Indisch3
  • via Hyves,
  • door een comment te plaatsen onderaan dit bericht,
  • of via e-mail melati74@hotmail.com.
  • Kosten
    Een kaartje kost 11, 50 euro. Kaartje voor het Bintang-Theater is 2,50 euro extra. De prijzen van saté kambing, tjendol en risolles kennen we nog niet..

    Locatie
    Adoe.. Malieveld, Den Haag … Die grote witte tenten, kan niet missen.

    Kan je op de 21e niet? We nodigen je binnenkort ook uit voor de 28e. We hopen je op een van deze avonden te zien!

    Ed, Kirsten, Natalie, Patrick, Elsbeth, Charlie, Merah en Ulrike

    p.s. Wil je vrijdag de 21e eerder naar de TTF? Hier volgen een paar extra suggesties uit het programma.

    14:00 Bibit theater Het Indie van Multatuli- les door prof mr Cees Fasseur. Het gebrek aan kennis in de Nederlandse samenleving over de Indische cultuur en geschiedenis is een doorn in het oog van veel (Indische) Nederlanders. Ervaringsverhalen uit de Indische gemeenschap worden door gebrek aan voorkennis niet altijd in de juiste context geplaatst waardoor de beeldvorming blijft steken in clichés. Professor Fasseur schetst hoe Nederlands-Indië er uitzag ten tijde van het verschijnen van de Max Havelaar in 1860.

    15.00 Bengkel Workshop basgitaar o.l.v. Indo Hardjodikoro uit Jakarta (neem uw gitaar mee). Tohpati Etnomission is de wereldjazz-formatie rond jazzgitarist Tohpati Ario Hutomo (1968), een van de toonaangevende contemporaine jazzgitaristen van Indonesië. Met zijn groep speelt hij een swingende fusion van moderne jazz en Soendanese en West-Sumatraanse rootsmuziek. Tohpati Etnomission bestaat uit Tohpati Ario Hutomo (gitaar), Indro Harjodikoro (elektrische bass), Demas Narawangsa (drum en percussie), Endang Ramdan (traditionele gendang percussie) and Diki Suwarjiki (traditionele suling).

    18:30 Bibit theater Aanpassen! Aanzet tot dialoog’, met Vaya Nijhof en Iris Cousijnsen van Nasi Idjo. Door Ricci Scheldwacht

    Voor uitgebreidere informatie over de programmering, artiesten en algemene informatie ga je naar de website van de Tong Tong Fair, www.tongtongfestival.nl.