Carrie Ronodihardjo met zijn collega's © Tabitha Lemon/Indisch 3.0 2012
Carrie Ronodihardjo met zijn collega’s © Tabitha Lemon/Indisch 3.0 2012

Naam: Carrie Ronodihardjo

Hoe lang werk je al bij Garuda Indonesia?

Officeel zit ik hier nu anderhalf jaar , maar ik begon in augustus 2010 toen ik hier mijn derde jaars stage van mijn opleiding Commericele Economie/Sportmarketing liep. Dus bij elkaar ben ik hier al bijna twee jaar te vinden.

Hoe ben je hier terecht gekomen?

Ik ben hier toen terecht gekomen doordat ik al contact had met de toenmalige General Manager. Garuda Indonesia was net weer begonnen met vliegen naar Europa en ik zocht toen toevallig een stage in het kader van de derde-jaars stage van mijn opleiding. Hij vroeg of ik het leuk zou vinden om een steentje bij te dragen. Als Indonesier en liefhebber van vliegtuigen sla je natuurlijk ook niet zo’n aanbod af.

Na mijn stage dacht ik dat het afgelopen was totdat de toenmalige Sales Manager mij vroeg ik wilde blijven. En sindsdien zit ik hier op mijn plek.

Wat is het leukste aan jouw baan?

Het leukste aan mijn baan is het bedrijf zelf. Ik denk niet dat ik bij een andere airline zou willen werken. Garuda Indonesia is echt een bedrijf waar je trots op bent als Indonesier als je hier werkt. Ook de samenwerking met mijn collega’s is heel leuk, het voelt echt aan als een grote familie. Daarnaast doe ik het werk wat ik heel leuk vind. Het maken van analyses en marketing om nog meer passagiers te trekken, trekt mij heel erg. Dus ik vind het erg leuk om hier te werken en mijn steentje bij te dragen om Garuda Indonesia nog groter te maken.

Carrie Ronodihardjo op zijn werkplek © Tabitha Lemon/Indisch 3.0 2012

Carrie Ronodihardjo op zijn werkplek © Tabitha Lemon/Indisch 3.0 2012

Carrie Ronodihardjo trots op Garuda © Tabitha Lemon/Indisch 3.0 2012

Carrie Ronodihardjo trots op Garuda © Tabitha Lemon/Indisch 3.0 2012

Carrie Ronodihardjo met het nieuwe toestel van Garuda © Tabitha Lemon/Indisch 3.0 2012

Carrie Ronodihardjo met het nieuwe toestel van Garuda © Tabitha Lemon/Indisch 3.0 2012