Met als speciale gast: Peggy Stein.

Afgelopen mei hebben we onze Roots @ Work netwerkborrel geïntroduceerd. Zo’n 45 Indische en Molukse ondernemers netwerkten er in restaurant Blauw in de Javastraat te Den Haag. Meest gehoorde reactie: “Ik had het níet gedacht, maar netwerken met Indo’s en Molukkers is echt vertrouwder.”

Roots at work netwerkborrel

Roots at work netwerkborrel

Tijd voor een tweede editie. Ben jij Indisch of Moluks en wil je graag je netwerk als ondernemer uitbreiden? Meld je dan aan voor de tweede R@W op vrijdag 30 augustus a.s., van 15-17 uur in Den Haag. We nodigen je graag uit. Onze deelnemers zijn managers bij grote bedrijven en zelfstandigen. Sommige ondernemers zijn al gevestigd, anderen juist net begonnen. Deel je netwerk met de andere ondernemers en vergroot daarmee ook jouw eigen netwerk. Netwerken op onze Roots@Work-borrel is informeel, senang en: uitermate smakelijk. Onze sponsor restaurant Blauw stelt haar restaurant ter beschikking, sponsort onze drankjes én zal onze smaakpapillen weer stimuleren met heerlijke Indische hapjes.

Peggy Stein (o.a. Bureau Pindakaas, One Big Agency, de Stille Tocht, Indische Nederlanders aan het Woord)

Peggy Stein

Peggy Stein. Foto: Nederland Media Netwerk

Op vrijdag 30 augustus a.s. organiseren wij de tweede editie. Deze keer hebben wij als special guest onderneemster, creatieveling en activist Peggy Stein. Peggy is mede-oprichtster van OneBigAgency, Algemeen Directeur (Creatief /Strategie) bij Bureau Pindakaas en Director bij de Miami Ad School Amsterdam. Daarnaast is zij de motor geweest achter de campagne voor de Stille Tocht voor de Indische Kwestie in maart 2013. Maar minstens net zo bekend is zij van de Indofeesten in het Oosten van het land en haar forum Indische Nederlanders aan het woord. In een kort interview zal Peggy vertellen over haar ‘roots @ work’. Na het interview kan je haar zelf verder bevragen.

Pitchen?

Daarnaast is er gelegenheid om te pitchen. Vertel in 1 minuut wie je bent, wat je doet en heel belangrijk, wat je zoekt/met wie je in contact zou willen komen. Dat het werkt, hebben wij gezien op de eerste netwerkborrel. Dat we streng gaan zijn op die 60 seconden, hebben we ook bevestigd gezien. Dus laat die bibbers maar los, pitch en ontmoet nieuwe ondernemers.

Ben jij Indisch of Moluks en wil je je netwerk uitbreiden? Kom op 30 augustus naar Den Haag en zet je Roots @ Work.

Datum: Vrijdag 30 augustus

Locatie: restaurant Blauw, Javastraat 13 te Den Haag.

 

Programma 30 augustus 2013 (concept)

15:00 uur inloop met welkomstdrankje en hapje

15:15 uur welkomstwoord door Indisch 3.0 en restaurant Blauw

15:25 – 15:45 uur gelegenheid voor pitches

15:45 – 16:15 uur informeel netwerken

16:15 – 16:25 uur interview met Peggy Stein

16:25 – 17.00 uur informeel netwerken

(en jam karet doen wij alleen buiten werktijd..)

 

Deelname is kosteloos, maar alleen mogelijk op vertoon van een uitnodiging. Dus meld je aan via het onderstaande formulier en je ontvangt van ons zo’n felbegeerde uitnodiging.

Blijf je ook eten? Aanbieding: een rijsttafel voor twee, voor de prijs van één.restaurant-blauw

Ook deze keer heeft restaurant Blauw een leuke aanbieding voor degenen die gezellig blijven eten na de borrel. Neem een collega ondernemer mee en eet met z’n 2-en een rijsttafel voor de prijs van 1! Reserveren kan direct bij Blauw of via onderstaand aanmeldformulier.

[contact-form to=’tabitha@indisch3.nl’ subject=’Ik kom op 30-8 naar de Roots@Work-netwerkborrel.’][contact-field label=’Voor- en achternaam’ type=’name’ required=’1’/][contact-field label=’Organisatie’ type=’text’ required=’1’/][contact-field label=’Branche’ type=’text’ required=’1’/][contact-field label=’E-mailadres’ type=’email’ required=’1’/][contact-field label=’Postadres’ type=’text’ required=’1’/][contact-field label=’Postcode %26amp; vestigingsplaats’ type=’text’ required=’1’/][contact-field label=’Dank voor jullie uitnodiging. Ik kom graag.’ type=’select’ required=’1′ options=’zelf.,met twee personen.,met drie personen of meer.’/][contact-field label=’Ik wil graag pitchen.’ type=’checkbox’/][contact-field label=’Ik maak gebruik van de Blauw-aanbieding. Maak voor mij een reservering ‘ type=’checkbox’/][/contact-form]

Vragen, aanvullingen, suggesties?

Neem contact op met Tabitha Lemon: tabitha@indisch3.nl/ 06-46222184.

De Roots @ Work netwerkborrel van Indisch 3.0 en restaurant Blauw Den Haag. Elke twee maanden weer informeel, senang en smakelijk.

Roots at work netwerkborrel

Roots at work netwerkborrel