indo_in_de_provincieDen Haag/ Amsterdam, 21 februari 2009
door Kirsten Vos en Ed Caffin

Voor een nieuwe interviewreeks zijn Ed Caffin en Kirsten Vos (Indisch 3.0) op zoek naar jonge Indo’s (15-35 jaar), van Zeeland tot Groningen en van Texel tot Limburg.

Je hoeft geen ‘actieve’ Indo te zijn, te weten hoe je familie precies in Nederland gekomen is of zelfs maar geïnteresseerd te zijn in je Indische achtergrond. Dat mag wel, natuurlijk, maar het enige dat we vragen is dat je het leuk vindt om in een interview iets over jezelf te vertellen, Indo-Europese wortels hebt en ergens in Nederland woont. Naar aanleiding van het gesprek dat je met een van ons gaat voeren, plaatsen we een artikel op deze weblog.

Weet jij iemand? Of lijkt jou dit wat? Stuur dan een mailtje naar indisch3.0@gmail.com met daarin naam, leeftijd, woonplaats, e-mailadres en telefoonnummer van de te interviewen persoon. Als jij iemand anders opgeeft,vertel ons dan ook wat jouw relatie tot die persoon is. Wij maken, na contact opgenomen te hebben met de mensen die zich aanmelden, een selectie uit de aanmeldingen.