Vanaf 1 november 2012 staat er een nieuw team achter Indisch 3.0. Liselore Rugebregt, Wendy de la Rambelje en nieuwkomer Nora Iburg vormen de driekoppige redactie.De twee huidige hoofdredacteuren, Tabitha Lemon en Kirsten Vos, hebben afstand van hun positie genomen om zich volledig op het uitgeefproces te kunnen richten.

Liselore, Wendy en Nora gaan zonder hoofdredacteur verder en krijgen de komende maanden ondersteuning van een externe redactie-adviseur, Meike Grol. In het Colofon vind je meer uitleg over wie wat doet.

Ook met deze nieuwe bezetting bestaat de redactie nog steeds voor 100% uit derde generatie Indische Nederlanders. Voor artikelideeën kun je ons mailen, een tip achterlaten of gebruik maken van de nieuwe “Jouw nieuws op Indisch3.nl”-optie.

Vind jij het leuk om je ook voor Indisch 3.0 in te gaan zetten? Kijk dan eens naar ons Freelancers-profiel. We zijn altijd op zoek naar nieuw talent, en, in tegenstelling tot het verleden, is iedereen met schrijf-, film- of fotografietalent welkom, ongeacht generatie of bevolkingsgroep.