Indisch 3.0 bestaat dit jaar 3 jaar. Vier je het met ons mee, op 11 juni 2011?

Aanmelden is vanaf nu mogelijk. Let op: het aantal plaatsen is beperkt, en online inschrijvingen sluiten op 3 juni a.s. Max. 2 kaarten p.p.

Umar Hadi, waarnemend ambassadeur van Indonesië, heeft ons uitgenodigd om onze verjaardag op de Indonesische ambassade te vieren. Zijn uitnodiging hebben we dankbaar aangenomen. Locatie is dus Den Haag. En we vinden het leuk als jij erbij bent.

Makan & goody-bag

Natuurlijk gaan we gezellig eten met zijn allen. Dit eten is ons dit keer aangeboden door de Indonesische ambassade. In tegenstelling tot vorig jaar, krijgen onze gasten dus nu professioneel bereid Indonesisch eten. Daarnaast mogen we onze gasten een fijne goody-bag aanbieden, met dank aan onze partners.

Terugblik
Aanleiding voor deze terugblik is het vertrek van de hoofdredactie, Ed Caffin en Kirsten Vos. Beiden zullen die avond hun vertrek toelichten in een presentatie en een expositie van drie jaar Indisch 3.0. Inhoudelijk staan ze stil bij drie jaar Indisch3.0. Wat hebben we allemaal gedaan? Wat is leuk geworden? Enneh, wat is zwaar mislukt?

Vooruitblik
De toekomst van Indisch3.0 is de tweede component van de avond. Kirsten en Ed zullen aan Indisch3.0 verbonden blijven, elk op hun eigen manier. Hoe zij dit precies willen inrichten, en: wat gaat Indisch3.0 in 2011 en 2012 doen, vertellen zij in hun presentatie. Hoe zit het met de plannen om commercieel te worden? En wat betekent dat voor de inhoud van de blog?

Gastheren en –dames
De gastheren en –dames voor die avond zijn, naast Umar Hadi en Alfiano Tamala van de Indonesische ambassade, bekende én nieuwe gezichten van Indisch 3.0: Willem-Jan Brederode, Charlie Heystek, Bryony Burns en Ulrike de Wreede.

Aanmelden tot 3 juni 2011
Laat ons uiterlijk vrijdag 3 juni weten dat je komt en met hoeveel mensen. Dat doe je op http://indisch3.eventbrite.com. Meld je daar aan en bewaar het ticket dat je toegestuurd krijgt. Er is beperkte plek, zoals je kan zien. Dus dit keer geen jam karet, dan ben je erbij. Let op: na 3 juni vervalt in principe de mogelijkheid je online aan te melden! Ben je te laat? Stuur dan een mail naar Willem-Jan.

Kumpulan 2011 uitnodiging Indisch3.0 3 jaar

PRAKTISCHE INFORMATIE

Programma op hoofdlijnen

11 juni 2011

18 – 19 uur inloop

19 – 20.30 uur eten & expo bekijken ‘Indisch3.0 3 jaar’

21 – 23 uur optredens en nazit

Kado’s

We hebben al een prachtig kado voor onze verjaardag: we zijn te gast bij de ambassade, die ons het eten en de frisdrank aanbiedt. Er zijn dus geen kosten aan verbonden aan je aanwezigheid. Voor wat betreft zelf kado’s geven: ons kado is jouw aanwezigheid.

Kleding

Informeel. Sommigen denken misschien, ‘De ambassade, we moeten in gala!’ Niets is minder waar. De zaal waar we onze feestje vieren is speciaal ingericht voor informele bijeenkomsten. 11 juni wordt dus, net als onze tweede verjaardag, gewoon een gezellig samenzijn met Indo’s – in spijkerbroek, jurk of pak.

Contact

Willem-Jan Brederode coördineert deze avond. Stel hem je vragen via willem-jan@indisch3.nl.

Meenemen

  • Het ticket dat je per e-mail ontvangt nadat je je ingeschreven hebt voor onze kumpulan.
  • Jezelf.
  • Een lege maag.
  • Je vrienden/partner/ouders/…
  • Je goede humeur.