Extreme makeover website Indisch3 (c) Indisch3.0 2010

De vorige vormgeving van de website (c) Indisch3.0 2010

Ja, je ziet het goed. We hebben een nieuwe vormgeving. Helaas. De afgelopen maand hebben we te veel gedonder gehad met onze website.

Bezoekers bleven aangeven errors te krijgen, terwijl wij al het nodige digitale schoonmaakwerk hadden gedaan. Deze week leek dat weer erger te worden en was de maat vol. Het probleem (een trojan horse) was in onze vormgeving binnengedrongen. Zonder jullie verder te willen vervelen: daarom ziet Indisch3.nl er anders uit dan je sinds december 2010 gewend was.

Nou zouden we dit jaar toch al overgaan op een nieuwe site. Dit jaar gaat er namelijk het een en ander veranderen. Zo zoeken we een nieuw logo. Een nieuwe website, met ongekende mogelijkheden. En: gaan we een talentenfonds instellen, zodat Indische initiatieven financiele steun kunnen krijgen uit Indische hoek.

Dus wat je nu ziet is tijdelijk. Gelukkig maar, want we hebben een aantal functies opgegeven die we graag weer terug willen. Voor nu: blader-ze, en kom snel terug. Wie weet hebben we dan al een permanente nieuwe vormgeving. Heb je suggesties? Laat ze horen. Vooruit. Geen Indische bescheidenheid. Comment!