Fotografie: Tabitha Lemon.

Te oordelen aan de snelheid waarmee het eten van SIR op was, overtrof de opkomst op de vierde editie van Indomania de verwachting van de organisatoren. We geven je er zo een beeldverslag van. Wij vonden het een mooi feest, al was er te weinig eten *genant* en discussieerden er geen jongeren mee *zonde*.

Het optreden van Lois Lane was (zoals verwacht) een grote hit, net als dat van Guitarmania. We hebben er zelf geen foto’s van *balen*. Daarom vind je hierbij een video-opname die op internet te vinden is.

In een afsluitend tafelgesprek vroegen organisatoren Rob Malasch en Sam Tjioe naar de waardering van Indomania 4. Gehoord: “Een rommeltje! Typisch Indisch,” “Te weinig eten!” en “Hier is duidelijk behoefte aan, ga zo door.” Schrijfster Marian Boyer sloot af met een kort verhaal. Lees het op haar blog.

Wil jij je mening over Indomania 4 laten horen, of heb je tips, verzoeken of suggesties voor de volgende editie? Plaats een comment en wij zorgen ervoor dat het bij de organisatie terecht komt.