Het is bijna zomer en daarom organiseert Indisch 3.0 op vrijdag 28 juni een strandborrel op het strand van Kijkduin, Den Haag.

Voor wie?

Voor iedereen die graag komt kennis maken met Indisch 3.0! Op deze strandborrel willen wij graag onze lezers, fans en zakelijke relaties ontmoeten in een sfeervolle setting. Zoals wij veel gehoord hebben op onze Roots@Work netwerkborrel voelt iedereen zich snel senang en ontstaan er mooie ontmoetingen.

Kijkduin

 

Locatie: Gotcha Beachlounge Club. Een mooie strandtent op Kijkduin, Den Haag.

Tijd: Vanaf 17.00 uur

Drankjes: drankjes zijn voor eigen rekening. Sayah

Meld je aan via onderstaand formulier en onder de aanmelders verloten wij op de avond zelf 2 x 1 fles Sayah (www.sayah.nl) samen met een Indisch 3.0 fancard (www.indisch3.nl/de-indisch-3-0-fancard)

We zien je graag de 28ste!

 

 

 

[contact-form to=’tabitha@indisch3.nl’ subject=’Ik kom op 28 juni naar de strandborrel.’][contact-field label=’Voor- en achternaam’ type=’name’ required=’1’/][contact-field label=’E-mailadres’ type=’email’ required=’1’/][contact-field label=’Woonplaats’ type=’text’ required=’1’/][contact-field label=’Ja, ik ben aanwezig. Ik kom graag.’ type=’select’ required=’1′ options=’zelf.,met twee personen.,met drie personen of meer.’/][/contact-form]

Hoe kom je bij Gotcha?

AUTO
Vanaf de A4, A12 en A13 borden ‘DEN HAAG’ volgen.  Vervolgens ‘DEN HAAG ZUID/HOEK VAN HOLLAND” (N211).
De N211 gaat over in de Lozerlaan en de Kijkduinsestraat.
Maakt u gebruik van een navigatiesysteem voer dan ’Deltaplein’ in als straatnaam en ‘Den Haag’ als stad.
Aangekomen in Kijkduin is er voldoende GRATIS parkeergelegenheid. Vanaf de parkeerplaatsen loopt u langs het Atlantic hotel
richting zee. Gotcha is het eerste paviljoen aan de rechterkant.

OPENBAAR VERVOER
Kijkduin is prima te bereiken met het openbaar vervoer. Bussen 23, 24 en 26 rijden van en naar Kijkduin. Vanaf de bushaltes loopt u langs het Atlantic hotel richting zee. Gotcha is het eerste paviljoen aan de rechterkant.