De winnaars van de vrijkaarten voor het Tropenmuseum zijn bekend! Dit zijn de 10 gelukkigen die een Fancard hebben en binnenkort met twee personen naar het Tropenmuseum mogen. Gefeliciteerd. We wensen jullie veel plezier en geven jullie hieronder alvast een tip voor een speciale dag in het Tropenmuseum.
De winnaars
Sylvana Senff
Nicole Anthonio
Yvonne Maas
Frans de Meijer
Dymphna van Overwijn
Ineke de Jongste
Nelly de Zwaan
Mona van Wijk
Wouter Cosaert
Ellen Bouwhuis
21 september: Foto-special in het Tropenmuseum
Het Tropenmuseum organiseert op 21 september a.s. een speciale kijkdag voor Foto zoekt Familie. De kijkdag vindt plaats in het kader van de Fotoweek (20 t/m 29 september 2013). Tien dagen lang staat heel Nederland in het teken van fotografie. Samen met fotografen (professionals en amateurs), fotoclubs, musea, fotowinkels, bibliotheken en boekhandels worden activiteiten in het hele land georganiseerd.
Het thema van Fotoweek dit jaar is ‘Kijk! Mijn Familie’. Het Tropenmuseum organiseert parallel aan de kijkmiddag ook een boeiend programma. Onze tip? Dewi Staal’s docu over de zoektocht van haar tante. Op de site van het Tropenmuseum lees je meer over dit programma.