Welke vijf goede doelen presenteren zich in december op deze site? Jij bepaalt!

In december kunnen vijf Goede Doelen zich presenteren aan onze websitebezoekers en Facebook-fans. Welke organisaties dat zijn, bepaal jij.

Ken jij een stichting die een link heeft met Indië of Indonesië en wel wat extra aandacht kan gebruiken? Of werk je daarbij? Vul dan onderstaand aanmeldformulier in. De inzendingen controleren we op volledigheid (1. is het aanmeldformulier helemaal ingevuld en 2. zijn de gevraagde bijlagen gemaild?), omvang van de stichting (is het inderdaad een stichting die niet zo bekend is bij het Indische publiek?) en link met Indië of Indonesië.

Online stemmen op je goede doel

Voldoet een inzending hieraan, dan komt jouw aanmelding op 1 december a.s. als een van de genomineerden op op onze site. Je hebt vervolgens twee dagen de tijd om de meeste stemmen te verzamelen. De vijf goede doelen met de meeste stemmen krijgen in de week voor Kerst (20 – 24 december 2013) ruimschoots aandacht op onze site, Facebook en Twitter-accounts. Op 4 december a.s. maken we bekend welke vijf gewonnen hebben.

Interview

Richard Hagen. Foto: Armando Ello.

Richard Hagen. Foto: Armando Ello.

Initiatiefnemer van deze actie is Richard Hagen, Ngroblogger en freelancer bij Indisch 3.0. Hij neemt tussen 5 en 19 december a.s. contact op met de vijf goede doelen om een kort interview af te nemen, ter aanvulling op de informatie die je ons verstrekt in het aanmeldformulier.

Aanvullende informatie

Stuur verder via de mail:

  • 1 x logo (min 500 px breed)
  • 3 foto’s van jullie goede doel, van 1024 x 768 px.
  • optioneel: een URL van een relevant Youtube/ Vimeo-filmpje

Doe dit zodra je je goede doel hebt aangemeld. Je kan de vier gevraagde bestanden mailen aan redactie@indisch3.nl met als onderwerp “Goede Doelenactie.”

Het aanmeldformulier

Let op: hoe wervender en publieksgerichter je het formulier invult, des te groter de kans dat we je goede doel presenteren zoals jij het voor ogen hebt.

[contact-form to=’redactie@indisch3.nl%26#x002c; hag_richard@hotmail.com’ subject=’Nieuwe aanmelding Goede Doelenactie’][contact-field label=’Naam van het goede doel’ type=’name’ required=’1’/][contact-field label=’Doel’ type=’textarea’ required=’1’/][contact-field label=’Wat doen jullie om dit doel te realiseren (activiteiten%26#x002c; communicatie%26#x002c; etc)?’ type=’textarea’ required=’1’/][contact-field label=’Wie zitten in het bestuur en in de raad van aanbeveling/ advies?’ type=’textarea’ required=’1’/][contact-field label=’Naam contactpersoon%26#x002c; telnr %26amp; e-mail voor het interview’ type=’textarea’ required=’1’/][contact-field label=’Website’ type=’url’ required=’1’/][contact-field label=’Adres en plaats van vestiging’ type=’text’ required=’1’/][contact-field label=’Als deze organisatie op Indisch3.nl komt%26#x002c; wat kunnen bezoekers dan doen om dit goede doel te steunen? Donaties%26#x002c; vrijwiligerswerk%26#x002c; …? Maak dit zo concreet mogelijk.’ type=’textarea’ required=’1’/][contact-field label=’Met welke wervende tekst wil jij onze lezers verleiden op dit goede doel te stemmen? (max 250 woorden)’ type=’textarea’ required=’1’/][/contact-form]

Denk eraan om ook de bijlagen mee te sturen in een aparte e-mail aan redactie @ indisch3.nl. We kijken uit naar de inzendingen.