Op 23 april a.s. vieren we onze tweede verjaardag en vinden het leuk als jij erbij bent!  We hebben een gezellige en toepasselijke locatie gevonden in Lombok, Utrecht: café Kopi Susu. Dit café hebben we ontdekt tijdens een van onze ontdekkingstochten in Indische buurten in Nederland. In Kopi Susu trakteren alle redacteuren je op hun favoriete Indische gerechten, die we zelf hebben klaargemaakt. Maar: we gaan niet alleen maar eten. Willem-Jan ‘Merah’ Brederode trakteert niet alleen op zijn gerechten, maar ook op een stand-up comedy act en we hopen jullie ook de ‘making-off’ de eerste Cicaks-aflevering te kunnen laten zien. Beide vertoningen kan je tijdens het eten verwachten.

De enige echte Indische feestmaaltijd: nasi koening. Foto: www.roysrecepten.nl

Programma
18 – 19 uur inloop
19 – 21 uur eten
21 – 22 uur nazit

Locatie
Cultureel Dagcafé Kopi Susu
J.P. Coenstraat 69
3531 EP Utrecht
www.kopisusu.nl
030-8900663
Route per autoOV

Aanmelden
Ja! Laat ons uiterlijk woensdag 21 april weten dat je komt en met hoeveel mensen. Dan weten we voor hoeveel mensen we rijst gaan koken en zo. Dat kan door je aanwezigheid te bevestigen op Hyves of Facebook, of door een mailtje te sturen aan redactie@indisch3.nl.

Kosten
Geen. Het is tenslotte ons verjaardagsfeestje. Mocht je toch een vrijwillige bijdrage willen leveren, dan kan je dat doen in de bijdragepot ter plekke.

Meenemen
Bijgesloten uitnodiging met daarop je naam & e-mailadres. Ehm. Jezelf. Je vrienden/partner/ouders/… En..als je eten wil meenemen, super! Laat het even weten, dan kunnen we er rekening mee houden.

Tot de 23e!

Ed, Kirsten, Natalie, Patrick, Elsbeth, Charlie en Merah

download de Kumpulan_Indisch3_uitnodiging