Zomervakantie voor driejarig Indisch3.0

Tot 5 september a.s. 1x per week een nieuw stuk

Het seizoen 2010-2011 is een bewogen jaar geweest. De Indonesische president kwam niet, Molukkers verloren hun kort geding, de Tong-Tong Fair zag de bezoekersaantallen weer stijgen, wij hebben onze derde verjaardag ‘in Indonesië’ gevierd en de Indische kwestie heeft politiek Den Haag verdeeld. Om ons voor te bereiden op een nieuw jaar, gaan we met zomervakantie.

We lassen daarom van 14 juli tot en met 4 september 2011 een zomerstop in. Die houdt in dat we vanaf volgende week één stuk per week publiceren, onze mail minder vaak beantwoorden en op Twitter en Facebook minder zullen publiceren. Geeft de actualiteit er aanleiding toe, en is een van ons beschikbaar, dan zullen we natuurlijk vaker posten.

Als aandenken aan dit bewogen seizoen, en de daaraan voorafgaande jaren, hebben we een afscheidscadeau voor je. Het is een overzicht van drie jaar Indisch3.0; de laatste & speciale I-MAG van 2011, samengesteld door de twee vertrekkende hoofdredacteuren, Ed Caffin en Kirsten Vos. Veel plezier en tot snel. Namens de hele redactie, Charlie Heystek en Willem-Jan Brederode

Ga naar Issuu.com voor de MAG special juli 2011>>” width=”550″ height=”413″ /></a><figcaption class=Ga naar Issuu.com/Indisch3 voor de MAG special juli 2011>>

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.