Publicatie eervolle vermeldingen

Uit de 90 inzendingen voor de schrijfwedstrijd ‘Indische Bladzijde’, koos juryvoorzitter Eveline Stoel drie eervolle vermeldingen, “misschien nog wel beter dan de drie winnende verhalen!” Wij hebben genoten van die inzendingen, van Nikolai Bloem, Christie Haalboom en Henk Rouw. Daarom publiceren we die volgende week op Indisch3.nl.

Maandag komt het verhaal van Nikolai Bloem (“Verloren gewaande gedachten”), dinsdag het verhaal van Christie Haalboom (“De herinnering”) en we sluiten de reeks af met het verhaal van Henk Rouw (“Afscheid”).

De drie winnende verhalen nog eens nalezen? Kijk dan op de stempagina, waar bezoekers hun stem uitgebracht hebben voor de publieksprijs. Wij kijken met grote tevredenheid terug op onze tweede schrijfwedstrijd. We hebben van veel deelnemers gehoord dat zij, door deze wedstrijd, voor het eerst het verhaal van hun familie op zijn gaan schrijven. Wij organiseren volgend jaar weer een schrijfwedstrijd. Voor nu: blijf vooral schrijven!