Bali James is een van de vijf restaurans op het foodcourt van Indomania 5. Wat kunnen we aanstaande zaterdag van dit Bredaase restaurant verwachten?

Aanbod op Indomania 5 (11/5)

Twee speciale Balinese gerechtjes

– Babi Guling: gegrild vlees van jonge varkens. Gevuld met bumbu met veel kruiden en bladeren.

– Sate Lilit; gehakte vissateh met kokos en diverse kruiden.

Beide gerechten worden gecombineerd met typisch Balinese bijgerechten en sambal ebi.

Bali James interieur

Over Bali James

Bij Bali James kunt u genieten van originele traditionele, super authentieke en bovenal heerlijke Indonesische gerechten; in rijsttafel vorm (waar Bali James bekend mee is geworden) of a la carte. De setting is heel sfeervol en modern. Bali James is een Indonesisch restaurant dat u ook in het moderne Jakarta zou kunnen treffen.

Gerecht Bali James

Specialiteit

Babi guling wordt alleen in Bali met speciale gelegenheden gegeten. Bali James is bekend om haar traditionele Indonesische Rijsttafels. Alle gerechten uit onze rijsttafels zijn gekookt met originele traditionele Indonesische receptuur en methodiek. Bij Bali James kunt u origineel Indonesisch tafelen in een mooie, sfeervolle en echt moderne omgeving. Ook hebben wij verse gegrilde sea-food gerechten als Ikan Bakar Jimbaran en Lobster Bakar Jimbaran. Echt Balinese specialiteiten die wij een ieder aan kunnen raden!

Bali James

Markendaalseweg 68, 4811 kd Breda

www.restaurantbali.com.

Elke dag geopend vanaf 16:30 uur. Tevens afhaal.