“Heb jij ‘m, de I-radar?”

Sinds april van dit jaar loopt er een speciale serie bij Indisch 3.0: #hetbestevan. Op Facebook en Twitter publiceren we dagelijks een ‘tegeltjeswijsheid’, gebaseerd op een artikel dat tussen 2008 en 2013 op Indisch3.nl verschenen is. Op deze website organiseren we maandelijks, als conclusie van deze ‘wijsheden’, een verkiezing: wat is tot nu toe het beste artikel van deze maand? De winnaar is van april is nu bekend.

#hetbestevan april. Post door Charlie Heystek.

#hetbestevan april. Post door Charlie Heystek.

Charlie Heystek, voormalig redacteur en hoofdredacteur van Indisch 3.0.  Foto: Armando Ello.

Charlie Heystek, voormalig redacteur en hoofdredacteur van Indisch 3.0. Foto: Armando Ello.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

In april organiseerden wij de eerste verkiezing. Het artikel dat de meeste stemmen kreeg, was van Charlie Heystek over de I-radar – die de Indo-factor bij andere Indo’s feilloos opspoort. Charlie Heystek wint hiermee de Bol.com-kadobon van 5 euro. Van de stemmers heeft Jan (Joost?) Heystek gewonnen. Familie? Gefeliciteerd, jij ontvangt de Fancard van Indisch 3.0. Daarmee heb je direct voordeel bij deze partners.

De ‘tegel’ hierover riep op Facebook herkenning op. Een paar reacties:
Op 31 mei a.s. kunnen jullie stemmen op #hetbestevan mei.
Wil jij alle tegels op een rij zien? Ga dan het Indoquotes-bord op onze Pinterest-pagina!