Voorwaarden en prijzen bekend

Liefhebbers van de Indische keuken kunnen vanaf vandaag deelnemen aan de eerste editie van de Indische kookwedstrijd 3.0. In deze kookwedstrijd gaat de jury, Pascal Jalhay, Lonny Gerungan en Jeff Keasberry, op zoek naar het meest vernieuwende Indische gerecht. Juryvoorzitter Jalhay: “We willen culinaire potentie van de Indische keuken verkennen. Welke kok kan dat als beste? “

De kookwedstrijd is een initiatief van Indisch 3.0 en de inzending sluit op 21 oktober a.s. Op 4 november mogen maximaal tien genomineerden hun gerechten bereiden en presenteren aan de drie juryleden. Op 10 december a.s. vindt de finale plaats tussen de twee winnaars van de cook-out, tijdens het galadiner van Indisch 3.0. Vanaf vandaag zijn de wedstrijd- en deelnemingsvoorwaarden bekend en kunnen deelnemers gaan beginnen met koken. De Indische kookwedstrijd 3.0 is gesponsord door Restaurant Blauw, Keizer Culinair en de Indonesische ambassade.

Indisch koken in de 21e eeuw. De smaak van toen, de ingrediënten van nu, de bereiding van morgen.

Vragen

Inhoudelijke vragen over de wedstrijd kan je sturen naar kirsten@indisch3.nl. Vragen die Kirsten ontvangt voor 1 oktober a.s., zal zij verzamelen en na 1 oktober a.s. als Veelgestelde Vragen op deze website publiceren. De pers kan contact opnemen met Kirsten Vos via telefoonnummer 0616500911.

We wensen jullie een smakelijke, plezierige en een inspirerende kookwedstrijd toe.

Voorwaarden en het aanmeldformulier

Download Indische kookwedstrijd 3 – wedstrijd- en deelnemingsvoorwaarden 2013

Download Aanmeldingsformulier Indische kookwedstrijd 3

De aankondiging voor de Indische kookwedstrijd 3.0. Meer informatie vind je op www.indisch3.nl/kookwedstrijd.