Voor leden van de pers is het mogelijk om – onderdelen van – de cook-off voor de SAYAH Gouden Rijstkom 2013 bij te wonen. U kunt het programma  raadplegen om in te schatten welke momenten relevant zijn.

Aanmelden kan bij Kirsten Vos, kirsten@indisch3.nl, 06-16500911

Programma finale SAYAH Gouden Rijstkom 2013

10.00 uur ontvangst pers en deelnemers

10.15 uur welkomstwoord en een hapje van chef Jalhaij’s nieuwe Indische keuken

10.30 uur start deel I cook-off

elk kwartier gaat een deelnemer de keuken en krijgt een uur om het gerecht af te maken. Na exact een uur verwacht de jury het gerecht te zien en neemt 15 min de tijd het te beoordelen. Tijdens het bereiden van de gerechten is er gelegenheid voor de pers om de jury, deelnemers  en organisatie vragen te stellen en – in overleg met de deelnemers – in de keuken mee te kijken.

11.30 – 12.15 presentatie eerste vier gerechten.

12.00 – 12.45 lunch aangeboden door restaurant Blauw

12.45 – 14.30 start deel II cook-off

Tijdens het bereiden van de gerechten is er gelegenheid voor de pers om de jury, deelnemers  en organisatie vragen te stellen en – in overleg met de deelnemers – in de keuken mee te kijken.

13.45 – 14.30 presentatie laatste vier gerechten.

14.45 prijsuitreiking & fotomoment

15.00 afsluiting door de organisatie

Globaal zijn er vier interessante persmomenten:

  • de opening op 10.15 waarbij chef Jalhaij laat proeven, zien en horen wat de Nieuwe Indische keuken kan zijn.
  • presentatie van de eerste vier gerechten, vanaf 11.30 u elk kwartier een gerecht.
  • presentatie van de laatste vier gerechten, vanaf 13.45 uur elk kwartier een gerecht.
  • prijsuitreiking met fotomoment

Bijwonen kan na aanmelding bij Kirsten Vos, kirsten@indisch3.nl & 06-16500911.