2e editie Indo Business Club – Amsterdam Chapter 22 november 2013

Beste Indo Business Club-ers,

We zijn zeer verheugd je uit te nodigen voor de tweede Indo Business Club – RONDE RIJSTTAFEL georganiseerd door de AMSTERDAM CHAPTER.

De eerste bijeenkomst op 6 september jl. was zeer onderhoudend en gezellig en tijdens het eten werden vele contacten gelegd. De spreker Wim Manuhutu verzorgde een zeer geslaagde en informatieve voordracht. Ook konden de aanwezige ondernemers een presentatie geven over hun bedrijf en activiteiten.

Het bleek dat het nuttig en noodzakelijk was om de zakelijk ingestelde AMSTERDAMMERS van de Indo Business Club te verenigen en bij elkaar te roepen voor deze aparte RONDE RIJSTTAFEL.

We zijn al druk bezig met een spreker voor deze tweede bijeenkomst en de locatie in Amsterdam wordt binnenkort definitief bekend gemaakt. Ook is er tijdens de bijeenkomst weer ruimte vrijgemaakt om de aanwezige ondernemers hun onderneming of activiteiten te laten presenteren.

De tweede Indo Business Club RONDE RIJSTTAFEL in deze vorm is dus geagendeerd voor vrijdag 22 november a.s. om 18.00 uur, die ruimte biedt aan maximaal 35 deelnemers !

Het Proces
1. Je kunt je inschrijven tot vrijdag 8 november a.s. via onderstaand formulier
2. Ook de betaling van het deelnamebedrag € 40 p.p. dien je voor vrijdag 8 november a.s. te hebben voldaan;  ING rekening 68.00.15.744 t.n.v. E. Schafer o.v.v. RR Amsterdam 22 november 2013
3. Je ontvangt daarna een bevestiging met de locatie en het programma

4. Geef s.v.p. aan of je een presentatie over je bedrijf wilt verzorgen

Wij hopen wederom op enthousiaste deelnemers en aanmeldingen. Houd er rekening mee dat deze bijeenkomst wordt georganiseerd voor alle Indo Business Club-ers uit de regio Groot-Amsterdam.

Met vriendelijke groet,

INDO BUSINESS CLUB
AMSTERDAM CHAPTER

Erik Schafer          André van der Velde   Ferry Bögels

[contact-form to=’ferry.bogels@ibcnetwork.nl’ subject='[Indisch 3.0. Magazine %26amp; meer.’][contact-field label=’Name’ type=’name’ required=’1’/][contact-field label=’Email’ type=’email’ required=’1’/][contact-field label=’Woonplaats’ type=’text’ required=’1’/][contact-field label=’Werkzaam in branche’ type=’textarea’ required=’1’/][/contact-form]