Adverteren

Indisch Nederland in de 21e eeuw

Indisch3.nl is hét online platform voor iedereen met affiniteit voor de Indische cultuur, wereldwijd. Hier vindt u  kwaliteitsstukken over de Indische cultuur in al haar diversiteit.  Bij Indisch 3.0 komt Indisch Nederland samen en is iedereen welkom, ongeacht afkomst of leeftijd. Maandelijks heeft Indisch3.nl ruim 7.000 unieke bezoekers en meer dan 20.000 pageviews. Adverteren op Indisch3.nl is op verschillende manieren mogelijk.

U kunt op de homepage adverteren in de slider of in een ‘vierkantje’ onder de slider. Uw advertentie valt daar goed op. Daarnaast is het ook mogelijk om een advertorial te plaatsen in het magazine, als Aanbevolen bericht, of uw evenement extra onder de aandacht te laten brengen in onze kalender.

Voor meer informatie over adverteren op Indisch3.nl, kunt u rechtstreeks contact opnemen met Tabitha Lemon (06-46222184) of haar vragen contact met u op te nemen. Laat in dat geval uw contactgegevens hier achter.

[contact-form to=’tabitha@indisch3.nl’ subject=’Interesse in adverteren’][contact-field label=’Naam’ type=’name’/][contact-field label=’E-mailadres’ type=’email’/][contact-field label=’Website’ type=’url’/][contact-field label=’Ik wil adverteren voor’ type=’select’ options=’mijn bedrijf,een specifiek product/ dienst,een evenement’/][contact-field label=’Bel me op telefoonnummer’ type=’text’/][/contact-form]