Ngroblog

Jouw Indische vrijplaats

De Indisch 3.0 ngroblog is van jou en voor jou. Hierin vind je posts die niet per sé de visie van de redactie verwoorden, maar op een andere manier uiting geven aan gevoelens en gedachten over de Indische cultuur. De ngroblog-posts sluiten aan bij de huisregels van Indisch 3.0.

Aanmeldformulier Ngroblog 

Ook jij kan hier terecht met ngrobol. Meld je aan en maak van de Indisch 3.0 ngroblog ook jouw Indische vrijplaats.

[contact-form][contact-field label=’Name’ type=’name’ required=’1’/][contact-field label=’E-mail’ type=’email’ required=’1’/][contact-field label=’Mobiele telefoon’ type=’text’ required=’1’/][contact-field label=’Je eigen website/ online profiel’ type=’url’ required=’1’/][contact-field label=’Jouw ngroblog-idee’ type=’textarea’ required=’1’/][contact-field label=’Hoe is dit relevant voor de Indische cultuur?’ type=’textarea’ required=’1’/][contact-field label=’Ik verklaar de huisregels gelezen te hebben en die te zullen respecteren.’ type=’checkbox’ required=’1’/][/contact-form]

De redactie neemt alleen volledig en naar waarheid ingevulde aanmeldingen aan. Gezien de medeverantwoordelijkheid die we dragen voor jouw posts, zullen we contact met je zoeken voordat we je toegang verlenen, zodat we kunnen verifiëren wie je bent. Daarom vragen ook om je 06-nummer.