Tropenmuseum

Win twee van de twintig vrijkaarten t.w.v. 24 euro

De eerste 50 kopers van een Indisch 3.0 Fancard maken kans op twee vrijkaarten (basis museumentree 13 jaar en ouder) voor het Tropenmuseum. In totaal zijn er tien sets aan van twee vrijkaarten te winnen.

 

Hoe maak je gebruik van de actie?

  1. Koop zo snel mogelijk een Fancard.
  2. Promoot de Fancard onder je vrienden en familie; pas bij 50 verkochte Fancards gaan we de kaarten verloten.
  3. Je mag met zoveel Fancards meedoen als je wil.
  4. Wacht het bericht af van Indisch 3.0.

 

Over het Tropenmuseum

In het Tropenmuseum vindt u de mooiste verhalen en voorwerpen van over de hele wereld. U maakt er een reis door de tijd en de wereld en maakt zo kennis met uiteenlopende culturen en het dagelijks leven van mensen ver weg. Culturen komen tot leven door prachtige kunstwerken, bijzondere gebruiksvoorwerpen, foto’s, muziek en film in de permanente en tijdelijke tentoonstellingen.

Tropenmuseum. Foto: Youropi.com.

Tropenmuseum. Foto: Youropi.com.

De exposities stellen uiteenlopende thema’s centraal, variërend van hedendaagse kunst tot religieuze tradities en historische foto’s uit de vermaarde verzameling van het Tropenmuseum. Regelmatig organiseert het museum activiteiten voor jong en oud, zoals rondleidingen, lezingen, speurtochten en muzikale workshops. Het museum maakt deel uit  van het Koninklijk Instituut voor de Tropen en is gevestigd in één van de mooiste historische gebouwen van Amsterdam.

Tropenmuseum Junior

Tropenmuseum Junior maakt deel uit van het Tropenmuseum. Het maakt interactieve tentoonstellingen voor kinderen tussen de 6 en 12 jaar en hun families. Sinds de oprichting in 1974 heeft het zich ontwikkeld tot een volwaardig museum met een aanbod dat specifiek gebaseerd is op een actieve relatie tussen kinderen en objecten, middels verhalen, activiteiten als dans, muziek, kunst en koken. Medewerkers begeleiden op basis van in eigen huis ontwikkelde museaal-pedagogische uitgangspunten de kinderen bij hun kennismaking met niet-westerse culturen. Lees meer over Tropenmuseum Junior.

Bezoekersinformatie

Tropenmuseum, Linnaeusstraat 2, 1092 CK Amsterdam

www.tropenmuseum.nl

Openingstijden

  • dinsdag t/m zondag van 10.00 – 17.00 uur.
  • maandag tijdens feestdagen en schoolvakanties(m.u.v. de zomervakantie) van 10.00 – 17.00 uur.
  • Op 24 en 31 december is het museum open tot 15.00 uur.