Oproep voor televisieprogramma

Voor een nieuwe serie van de VPRO ‘Over de Liefde’ is film- & televisiebedrijf De Familie op zoek naar stellen en echtparen die willen vertellen over hun liefde voor elkaar. Het programma gaat over de liefde in al haar facetten: van de eerste kennismaking tot gezamenlijke rituelen, van ups en downs tot wat er nog steeds zo bijzonder is aan elkaar – of wat er na al die jaren nog steeds een mysterie is gebleven.

Wij zoeken persoonlijke verhalen die een mooi, intiem beeld geven van de liefde in Nederland vandaag de dag. De persoonlijke verhalen worden door regisseur Pieter Kramer (o.a. van Ja Zuster Nee Zuster, Lang & Gelukkig) integer en liefdevol in beeld gebracht. Momenteel zijn wij op zoek naar stellen met een multiculturele achtergrond in de leeftijd 18 tot 65 jaar. Wij hopen via Indisch 3.0 een aantal prachtige Indische stellen te kunnen vinden.

De opnames vinden plaats in de maanden april, mei en juni. Wanneer stellen interesse hebben zal er altijd eerst een kennismakingsgesprek met onze researcher plaats vinden. Dit gebeurt bij de stellen thuis. Als hierna blijkt dat beide partijen nog steeds enthousiast zijn zal de regisseur een bezoek brengen en kan er een datum voor opname vast gesteld worden.

Heb jij interesse om mee te werken? Neem dan contact op met Nanda van Aalst, De Familie, T: 020 663 33 303, E: nanda@defamilie.net. En laat je het ons weten als je meedoet (redactie@indisch3.nl)? Leuk!