Fancardhouders maken kans op gratis entree

Het culturele seizoen is weer begonnen. De uitmarkten laten de vele kleuren van het culturele aanbod in steden en dorpen in Nederland weer zien de komende weken. Tijd om naar het Tropenmuseum te gaan. Met de Fancard van Indisch 3.0 kan dat zelfs gratis.

Indisch 3.0 en het Tropenmuseum bieden Fancardhouders kans op gratis toegang tot het Tropenmuseum in Amsterdam. Onder de Fancardhouders verloten we deze week vouchers die goed zijn voor entree voor 10x twee personen, tot en met 31 december 2013.

Hoe maak je kans?

Als je een Fancard hebt, hoef je niets te doen. Eind van de week zie je op deze website staan wie er gewonnen hebben. Staat je naam erbij? Dan ontvang jij binnenkort per post de twee vouchers. Heb je nog geen Fancard? Koop hem dan snel via http://www.indisch3.nl/fancard en maak exclusief gebruik van de Indische voordeeltjes. Bovendien – als jij die vouchers wint, heb je je bijdrage alweer terugverdient.

facebook fancard solo