Nieuwe bezetting Indisch 3.0

Vanaf 1 november 2012 staat er een nieuw team achter Indisch 3.0. Liselore Rugebregt, Wendy de la Rambelje en nieuwkomer Nora Iburg vormen de driekoppige redactie.De twee huidige hoofdredacteuren, Tabitha Lemon en Kirsten Vos, hebben afstand van hun positie genomen om zich volledig op het uitgeefproces te kunnen richten.

Liselore, Wendy en Nora gaan zonder hoofdredacteur verder en krijgen de komende maanden ondersteuning van een externe redactie-adviseur, Meike Grol. In het Colofon vind je meer uitleg over wie wat doet.

Ook met deze nieuwe bezetting bestaat de redactie nog steeds voor 100% uit derde generatie Indische Nederlanders. Voor artikelideeën kun je ons mailen, een tip achterlaten of gebruik maken van de nieuwe “Jouw nieuws op Indisch3.nl”-optie.

Vind jij het leuk om je ook voor Indisch 3.0 in te gaan zetten? Kijk dan eens naar ons Freelancers-profiel. We zijn altijd op zoek naar nieuw talent, en, in tegenstelling tot het verleden, is iedereen met schrijf-, film- of fotografietalent welkom, ongeacht generatie of bevolkingsgroep.

2 gedachten over “Nieuwe bezetting Indisch 3.0”

  1. In dit artikel valt het me op dat de links allemaal openen in een nieuw tabblad of venster (afhankelijk van de browserinstelling). Is wat mij betreft niet prettig. Weet niet of het standaard policy is? Ik hanteer target=”_blank” altijd alleen voor links naar andere websites en niet voor interne verwijzingen.

    Verder natuurlijk veel succes toegewenst, nieuwe redactie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.