Deelnemers IBC-borrel bekend

Op vrijdag 24 mei a.s. organiseren Indisch 3.0 en restaurant Blauw Den Haag de Indo Business Club-netwerkborrel. Speciale gast is Rocky Tuhuteru (oud-NOS Langs de Lijn, Tuhuteru en Partners). Heb jij je al aangemeld? Of wilde je eerst weten wie er komen? Dat kan nu. De deelnemerslijst is online beschikbaar.

Toon de deelnemerslijst (pdf, versie15 mei 2013)>>

Rocky Tuhuteru bij een foto van Giovanni van Bronckhorst, op het kantoore van Tuhuteru en partners. Foto: Tabitha Lemon/ Indisch 3.0

Rocky Tuhuteru bij een foto van Giovanni van Bronckhorst, op het kantoor van Tuhuteru en partners. Foto: Tabitha Lemon/ Indisch 3.0

Rocky Tuhuteru
Rocky Tuhuteru (53) is van Molukse afkomst, woont in Amsterdam, is liefhebber van topsport, zingt en maakt graag muziek. ‘Je bent op de wereld gezet niet alleen voor jezelf,’ is zijn motto, dat hij van zijn moeder geleerd heeft. De voormalig NOS Langs de Lijn-presentator en Ontbijt TV-presentator is zelfstandig ondernemer en runt het in Den Haag gevestigde communicatiebureau Tuhuteru en partners. Op 24 mei praten we met hem over de vraag: hoe laat jij je roots in je werk zien?

 Programma 24 mei 2013

15:00 – 15:30 uur inloop met welkomstdrankje en een drankje

15:30 uur opening

15:40 – 16:00 uur gelegenheid voor pitches

16:00 – 16:15 uur vraaggesprek met Rocky Tuhuteru over roots en werk

16:15 – 17:00 uur informeel netwerken

Kosten

Op vertoon van een uitnodiging is geen entree vereist. Die ontvang je door je aan te melden met het reactieformulier op deze pagina. De drankjes (excl. sterke drank) krijgt u dan aangeboden door Indisch 3.0 en restaurant Blauw.

Zin in een rijsttafel?

Speciaal voor deelnemers aan deze IBC-netwerkborrel biedt restaurant Blauw op 24 mei een rijsttafel aan tegen gereduceerd tarief:

Een amuse, een rijsttafel voor 1 persoon, 2 drankjes en een kop koffie voor € 27,50.

Voor deze IBC-aanbieding is een reservering noodzakelijk. Alleen geldig op 24 mei 2013.

Mocht u deze aanbieding willen gebruiken samen met uw partner, vriend of vriendin, dan is dat mogelijk. Graag ontvangen wij uw reservering per mail op tabitha@indisch3.nl.

Pitchen?

In het programma is een half uur opgenomen voor ondernemers die zichzelf willen presenteren in maximaal één minuut. Pitchen dus. Als u een uitnodiging ontvangen heeft, kunt u zich op onze website opgeven voor een pitch. Dit is mogelijk tot 23 mei.

Fancard en Online Pasar

Op 24 mei kunt u onze Fancard direct aanschaffen. Voor 12,50 euro per jaar krijgt u daarmee voordeel bij een groeiend aantal aanbieders, van restaurants tot tijdschriften. Bovendien steunt u het Indo Talent Fund: we dragen van elke Fancard 2,50 euro af aan dit fonds, dat als doel heeft de Indische cultuur te stimuleren. Zelf kunt u ook een deal aanbieden aan onze Fancardhouders. Koopt u op onze borrel de Fancard? En besluit u later om een deal aan te bieden? Dan krijgt u uw aanschafbedrag terug, Online Pasarhouders ontvangen één Fancard gratis (elke extra Fancard krijgt u tegen 50% van de prijs).

IBC netwerkborrel 24-5 vignet

[contact-form to=’tabitha@indisch3.nl’ subject=’Ik kom op 24-5 naar de IBC-netwerkborrel.’][contact-field label=’Voor- en achternaam’ type=’name’ required=’1’/][contact-field label=’Organisatie’ type=’text’ required=’1’/][contact-field label=’Branche’ type=’text’ required=’1’/][contact-field label=’E-mailadres’ type=’email’ required=’1’/][contact-field label=’Postadres’ type=’text’ required=’1’/][contact-field label=’Postcode %26amp; vestigingsplaats’ type=’text’ required=’1’/][contact-field label=’Dank voor jullie uitnodiging. Ik kom graag.’ type=’select’ required=’1′ options=’zelf.,,,,First option,met twee personen.,met drie personen of meer.’/][contact-field label=’Ik wil graag pitchen.’ type=’checkbox’/][contact-field label=’Ik maak gebruik van de Blauw-aanbieding.’ type=’select’ required=’1′ options=’voor éen persoon.,voor twee personen.,voor drie personen.,voor vier personen of meer.,niet van toepassing.’/][/contact-form]

Vragen, aanvullingen, suggesties?

Neem contact op met Tabitha Lemon: tabitha@indisch3.nl/ 06-46222184.