Trailer: Mei Li Vos

Vanaf 22-12-2010 online: deel 2 van het interview met Mei Li Vos.

In oktober 2010 was te zien hoe Mei Li Vos achter de taboes van haar Chinees-Indische familie kwam, in het programma Verborgen Verleden. Om erachter te komen hoe Indisch Mei Li zich voelt, en hoe zij tegen de samenleving aankijkt, toogde Kirsten Vos (Indisch 3.0) met fotograaf Armando Ello naar Amsterdam. In november verscheen het geschreven interview. Deel 2 is een videoreportage waarin Mei Li vertelt hoe zij aankijkt tegen het politieke speelveld in Nederland, over Wilders en over de plek van Indië en Indonesië in politiek Den Haag.

2 gedachten over “Trailer: Mei Li Vos”

  1. Een interessant interview met Mei Li Vos. Wat zij zegt is straight from the heart, geen dubbele bodems. Leuke vrouw.

    In tegenstelling tot haar kwam ik thuis bij mijn ouders in direct kontakt met het indische: ze waren lijfelijk in Nederland aanwezig, maar met de geest in Indonesie. Omdat mijn ouders op Lombok woonden, hadden ze dus totaal andere ervaringen.

    Wat mij betrof, door het direct kontakt met de buitenwereld, was het indische (+ indonesische) gewoon iets wat er bij hoorde (of bij je hoorde, een deel van je dagelijks leven), niet om dat op de eerste plaats te stellen en/of daarmee te pronken. Biasa. Ik hoefde niets te ontdekken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.