“Mensen weten niets over de koloniale geschiedenis van Nederland in Indonesië, ze leren er niets over op school.” We horen het vaak. Maar hoe zit het nou echt? Indisch 3.0 heeft een enquête opgesteld over het onderwijs over Indië en Indonesië.

In 7 minuten kan je je mening laten horen; of er inderdaad te weinig lesgegeven wordt over de geschiedenis van Nederland in Indonesië, wat redenen zijn om meer aandacht hieraan te besteden en wat het eigenlijk uitmaakt, als we er met zijn allen meer over weten. Op 15 augustus a.s. maken we de resultaten bekend.

Wil jij eerder horen wat de uitkomsten zijn? Laat dan je e-mailadres achter en we stuur je op 14 augustus een preview. We zijn benieuwd naar je mening!

p.s. Vanaf je smartphone de enquete invullen, of gaat er iets mis? Gebruik dan deze link: https://docs.google.com/forms/d/1QEEvqpW7-CA0i8wen79BPnzcDGnyIvDAnT1mIzxhEAM/ of mail kirsten @ indisch3.nl.