En de winnaar is…

Ruim 1000 stemmers deden mee aan goede doelenactie

De afgelopen dagen kon je stemmen op maximaal vijf goede doelen. De organisaties met de meeste stemmen winnen gratis publiciteit op Indisch 3.0. En dat hebben we geweten. Meer dan 1000 mensen hebben hun stem uitgebracht en het was ontzettend spannend, maar dit is de uitslag. Wij feliciteren de absolute winnaar: stichting Kolewa!

Sorry, there are no polls available at the moment.

Kerstkado

Naast stichting Kolewa, krijgen stichting Java Village, Suvono, Sumbing Bibir en stichting Creatief Hart een plek op Indisch 3.0. In de week voor Kerst kom je hier meer over deze vijf organisaties te weten. Wellicht besluit je om dit jaar voor Kerst een van deze vijf doelen een Kerstkado te geven?

Djempol!

Tot slot: grote complimenten aan de organisaties zelf, die in korte tijd een indrukwekkende achterban hebben weten te mobiliseren. We danken alle acht deelnemers en wensen jullie veel succes met jullie goede doelen. Djempol – voor wat jullie doen!

3 gedachten over “En de winnaar is…”

  1. Suvono …Yesss… you can – als enige andere stichting hier toch ook een tijdje bovenaan gestaan.. Ik hoopte voor jullie op een 5e plek, maar het werd zelfs de derde. Geweldig ! Jullie werk is compleet – hulp vanaf de kleuterschool tot aan werken toe. Ik kom gauw stage lopen bij jullie.

  2. Hartelijk dank aan alle stemmers! Indrukwekkend zoveel support voor deze 8 stichtingen. Wij wensen alle goede doelen een mooi 2014 toe en Kolewa gefeliciteerd met de eerste plaats!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.