Maak elke maand kans op een Fancard t.w.v. 12,50 euro

De tijd vliegt als je het naar je zin hebt: deze maand bestaat Indisch 3.0 vijf jaar! Ooit opgericht door Ed Caffin en Kirsten Vos, is Indisch 3.0 inmiddels een lean & mean media-organisatie onder leiding van Tabitha Lemon en Kirsten Vos.

Om ons eerste lustrum te vieren, zullen we in de loop van het jaar een paar activiteiten organiseren. Daarnaast starten we vandaag met de jubileumserie: #hetbestevan Vijf jaar Indisch 3.0.

Twitter en Facebook

vijf jaar indisch 3.0 #hetbestevan

Vanaf vandaag posten we op Twitter (@indisch3) dagelijks een citaat over Indisch zijn. Dat citaat komt uit een artikel dat tussen 2008 en 2013 op Indisch3.nl heeft gestaan – of geklonken. Op Facebook (/indisch3) vind je dit citaat in de vorm van een eigentijdse tegeltjeswijsheid over de Indische cultuur.

Beste artikel van de maand….
En op deze website organiseren we maandelijks een verkiezing van het beste artikel van de maand. Onder de deelnemers aan die verkiezing verloten we elke maand een Fancard van Indisch 3.0. De auteur van het beste artikel wint een Bol.com-kadobon van 5 euro.* #hetbestevan Vijf jaar Indisch 3.0 zal een heel jaar lopen – tot en met maart 2014.

Fancard

Win een Fancard!

De beste artikelen voor de maand april (2008 – 2012)

We gaan meteen van start. Hieronder vind je de vijf artikelen die genomineerd zijn voor de titel beste artikel van de maand april! Je kan stemmen tot en met 21 mei 2013. Op 22 mei maken we het artikel van april bekend en nomineren we vijf nieuwe artikelen voor de maand mei. Stemmen en meedoen met de verloting van de Fancard zijn twee aparte stappen. Wil je deelnemen aan de verloting? Laat dan – naast je stem in onderstaande poll – ook je gegevens achter.

1. Oud en jong – herinneren en beleven (2008). Ed Caffin blogt over het historische besef van Indische jongeren.

2. De digitale rijsttafel (2009). Ed Caffin beschrijft hoe hij omgaat met de recepten van zijn oma.

3. Memoires van een derde generatie veteraan (2010). Willem-Jan Brederode blikt terug op de opkomst van de derde generatie Indo’s in de jaren ’90 tot nu.

4. De I-radar (2011). Charlie Heystek blogt over aangesproken worden op je Indische roots tijdens het uitgaan en introduceert: “de I-factor”.

5. About generation Indisch 3.0 -part 2 (2012). Kirsten Vos schrijft over de begrippen ‘3.0’,0 ‘Indische Nederlander’ en ‘Indo’ (Engelstalig).

Maak hier je stem kenbaar. Stemmen kan tot en met 21 mei a.s. 

Sorry, there are no polls available at the moment.

Let op: als je wil deelnemen aan de verloting van de Fancaard, denk er dan om ook je gegevens achter te laten. We vragen je dan nogmaals om je stem, deze zullen we niet dubbel tellen.

 

Wil jij kans maken op de Fancard? Laat dan hier je gegevens achter.

[contact-form subject=’Ja%26#x002c; ik wil kans maken op een gratis Fancard (april)!’][contact-field label=’Voor- en achternaam’ type=’name’ required=’1’/][contact-field label=’E-mailadres’ type=’email’ required=’1’/][contact-field label=’Postadres’ type=’text’ required=’1’/][contact-field label=’Postcode %26amp; woonplaats’ type=’text’ required=’1’/][contact-field label=’Mijn voorkeur ging uit naar…’ type=’select’ required=’1′ options=’Artikel 1 (2008),Artikel 2 (2009),Artikel 3 (2010),Artikel 4 (2011),Artikel 5 (2012)’/][/contact-form]

 

*Kirsten Vos ziet – vanzelfsprekend – af van deze prijs.