Ook zo genoeg van dat ge-tawar? Met de Fancard van Indisch 3.0 krijg je direct de beste Indische deals.

facebook fancard soloZo werkt het: jij koopt onze Fancard, wij regelen de beste deals voor je. Zoals? Een gratis voorgerecht bij een van de Blauw-restaurants, bijvoorbeeld. Of: minimaal 20 euro boekingskosten korting op een reis bij 333TRAVEL. We gaan jou natuurlijk als eerste informeren als er winacties op onze site komen.  En bij evenementen van Indisch 3.0 krijg jij exclusief voordeel.

Speciale Tropenmuseum-actie voor snelle beslissers
Onder de eerste 50 kopers van de Fancard, verloten wij 10 x 2 entreekaarten voor het Tropenmuseum. Koop hem nu en win.

Indo Talent Fund
Fancard 150 x 150Sinds deze maand is de Fancard van Indisch 3.0 verkrijgbaar. Voor slechts 12,50 euro per jaar heb je recht op de deals en acties in de Online Pasar. Bovendien steun je het Indo Talent Fund van de stichting Indisch Cultuur Fonds. Die stichting stimuleert de ontwikkeling van de Indische cultuur. Van elke jaarbijdrage voor de Fancard storten wij 2,50 euro in dit fonds.