Enthousiasme of niet, geld is ook voor ons een noodzakelijk kwaad. Een weblog moet zichzelf op termijn kunnen bedruipen, wil het kunnen groeien. Op dit moment is daar bij Indisch 3.0 nog lang geen sprake van. De afgelopen twee jaar zijn we vooral bezig geweest met het opbouwen van een goede reputatie door sterke stukken te plaatsen. Nu pas komen we toe aan die andere vraag: hoe gaan we dit financieren?

Eerste partner van Indisch3.0: Haagse boekhandel Van Stockum. Foto: images.VanStockum.eu

Daarom zijn wij op zoek naar financiële partnerships waarbij wij niet onze redactieformule of onafhankelijkheid hoeven op te geven. De eerste keuze is gevallen op de Haagse boekhandel Van Stockum. Deze winkel staat in Den Haag bekend om haar uitgebreide collectie Indische en Indonesische boeken. Het is bijvoorbeeld een van de weinige zaken waar je Moesson los kan kopen, ze bieden regelmatig lezingen aan over Indische onderwerpen en staan jaarlijks met hun Pasar Boekoe op de Tong -Tong Fair (Pasar Malam Besar op het Malieveld).

Bestel je vanaf vandaag een boek of een luisterCD via onze website, dan krijgen wij daar een kleine commissie voor. Wil je ons steunen in wat we doen, bestel je boeken dan via Indisch3.0. Heb jij je boek dat je toch al wilde kopen, wij een begin voor ons imperium (ahum), zonder dat het je iets extra’s kost. Boeken kopen via ons kan op twee manieren. Allereerst vind je onderaan onze recensies, waarin we net zo kritisch als altijd blijven, een bestel-mogelijkheid op de Van Stockum-website. Daarnaast kan je via onze site de nieuwste boeken bekijken die uitkomen over Indië en Indonesië in de Indisch3-bieb (aangepaste vormgeving).

Heb jij een tip voor een nieuw partnership voor Indisch3.0? Reageer dan op deze post, tweet het @indisch3 of mail ons op redactie@indisch3.nl.