Onze kumpulan: makanmakan ja!

Het was een echt Indisch huiskamerfeestje, gisteren in Kopi Susu, Utrecht. We leerden nieuwe mensen kennen, nieuwe smaken en hebben half Lombok wakker geschud met het gelach om Willem-Jan “Merah” Brederode’s optreden. We hebben gehoord dat een paar Indo’s vervolgens tot een uur of vijf nog de binnenstad van Utrecht onveilig gemaakt hebben.

Hierbij een korte impressie. Binnenkort vinden jullie op deze site ook een compilatie van Merah’s stand-up. Nu alvast wat bekijken? Je kan hier de making-of van de eerste Cicaks-aflevering zien die we gisteravond als eerste aan onze gasten hebben vertoond.

Making of de Cicaks (5 april 2010): Voorjaarsverwarring op het Malieveld.

Camera en montage: Eric Klerks

11 gedachten over “Onze kumpulan: makanmakan ja!”

 1. Was idd gezellig op jullie feestje,leuke knusse gelegenheid en goede sfeer…bij deze bedankt voor de gastvrijheid en t lekkere eten 🙂

 2. Het was ontzettend gezellig! Sfeer was TOP en ’t eten was heerlijk! Merah’s optreden was geweldig! Zeker voor herhaling vatbaar!

  Hopelijk tot snel! 🙂

 3. Dag Kisten,Tropsche Kopi Susu,echt smakelijke gerechten en prettig samenzijn. succes met toekomstige plannen, hartelijke groet, Jan en Njoe

 4. Een groot compliment én felicitatie waard. Pukul terus! Blog en 3.0 on.
  Hartelijke groet! Patrick (die er helaas niet bij kon zijn 😉

 5. Leuk en gesellie, interessante en boeiende historische gesprekken.
  And last but not least….de makanan was enak, Merah geweldig, Kirsten professioneel en charmant. I’ll be there next time again!
  (Heb ook nog een paar foto’s verstuurd..) 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.