Indisch3.0 zoekt Indo 3.0

Hou je van fotograferen, presenteren, schrijven, organiseren, websites maken, ontwerpen of filmen? Wil je dat af toe ook wel eens aan Indisch Nederland laten zien? Ben je tussen de 18 en 35 jaar en stroomt er Indo-bloed door je aderen?  Dan is Indisch 3.0 op zoek naar jou!

Indisch3.0 bestaat nu twee jaar. Niet alleen zijn we actief aanwezig op internet, ook doen we mee aan multiculti-festivals waarin de stem van een Indo broodnodig is. In 2011 willen we die groeispurt doorzetten en het eerste multichannel magazine voor jong Indisch Nederland worden.

Daarvoor gaat www.indisch3.nl gaat flink op de schop: een nieuw logo, nieuwe website en meer interactie met Facebook en Twitter. Verder kan je nieuwe onderwerpen verwachten, naast de bestaande. Zoals een baan vinden die bij je past, het opzetten van je eigen zaak, subsidie aanvragen voor een kunstproject, een stageplek vinden of de vervolgopleiding van je dromen kiezen. Bovendien kunnen jonge Indo’s in 2011 zelf exclusieve Indisch3-meetings gaan organiseren in de eigen regio. Gewoon, om nieuwe mensen te leren kennen en een relaxte avond te hebben.

Met de huidige redactie kunnen we al veel. Maar we zoeken uitbreiding: meer mensen met verschillende vaardigheden, die zo nu en dan, als “freelancer”  zou je kunnen zeggen, iets aan Indisch3.0 willen bijdragen. We zoeken in het bijzonder Indo’s in het oosten van het land, zodat we meer aandacht kunnen gaan besteden aan alles wat er daar gebeurt. En dat kan op veel manieren dan je waarschijnlijk denkt.

We bieden jou een nieuwe vriendenkring, een plek om de wereld jouw talenten te laten zien, ruimte om ervaring op te doen en de kans om bij te dragen aan unieke evenementen. We zullen eens in de twee – drie maanden een borrel organiseren voor redactie en “freelancers”, zodat we elkaar als gehele redactie kunnen zien. Je hoeft dus niet bij de redactievergaderingen te zijn.

Ben jij een derde generatie Indo, tussen de 18 en 35 jaar en heb je zin om af en toe mee te werken aan het eerste Indische multichannel magazine voor jongeren? Stuur dan een mail naar redactie@indisch3.nl en vertel ons wat je te bieden hebt! Of ken je iemand die dit leuk zou vinden? Stuur hem of haar dan deze link toe of de Indo3.0 gezocht (I3)-flyer (pdf).