Prijswinnaars Rivier de Brantas

mrt 04, 2011 4 reacties door

Gisteren bezocht Indisch 3.0 schrijver Alfred Birney voor het signeren van de drie exemplaren van Rivier de Brantas die gewonnen zijn door Lucienne, Nathan en Patrick.

Filmpjes, Indisch denken, Kijken en lezen

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet

4 Responses to “Prijswinnaars Rivier de Brantas”

 1. Alfred Birney - Uitslag quiz Indisch 3.0 Rivier de Brantas says:

  […] De prijswinnaars zijn bekendgemaakt op Indisch 3.0 […]

 2. Uitslag quiz Indisch 3.0 Rivier de Brantas | Alfred Birney says:

  […] prijswinnaars zijn bekendgemaakt op Indisch 3.0. De redactie kwam even langs om de exemplaren van Rivier de Brantas voor de drie prijswinnaars te […]

 3. Alfred Birney - Uitslag quiz Indisch 3.0 Rivier de Brantas says:

  […] prijswinnaars zijn bekendgemaakt op Indisch 3.0. De redactie kwam even langs om de exemplaren van Rivier de Brantas voor de drie prijswinnaars te […]

 4. Geoffrey says:

  Wat fantastisch ! Onlangs zag ik het nieuwe boek van deze schrijver prijken in de folder van de lokale boekhandel ! Ga ik het boek lezen ?

  In ieder geval heb ik een kijkje mogen nemen in zijn specifieke ontwikkelde gitaar methodiek voor finger picking style ! Geweldig !

  Tja, het blijven dé favorieten !!!

  Zou graag meer input willen leveren voor 3.0 maar ben toch niet terzakekundig genoeg, waar ik me afgelopen tijd bewust van ben geworden. Excuus ook als ik in mijn enthousiasme bepaalde grenzen niet helemaal wist met bruggetjes bouwen en linken leggen. O gosh…ik mis het sturen van simpele en gezellige e-cards erg. Ik kan het ook niet meer vanwege gezondheidsredenen. Hoop toch dat leuke en bruikbare dingen er uit worden genomen.

  Blijf graag ontwikkelingen volgen op fb en blijf een fan under the wings of 3.0 !

Leave a Reply