Dit jaar kun je met Indisch 3.0 naar de Tong Tong Fair. En misschien ga je wel gratis. We geven namelijk 10 x 2 kaarten weg!

Van 25 mei t/m 5 juni 2011 vindt de 53e editie van “het grootste Euraziatische festival ter wereld” plaats op het Malieveld in Den Haag. Met de jaarlijkse evenement probeert de Stichting Tong Tong de Indische cultuur te stimuleren, en de kennis over Indische mensen en hun (cultuur-)geschiedenis te bevorderen.

Prijsvraag

We mogen dit jaar 10 x 2 kaarten voor de Tong Tong Fair weggeven! Deze kaarten zijn geldig op een dag naar keuze.  Om de toegangskaarten voor de TTF 2011 te winnen moet je het goede antwoord op onderstaande vraag mailen naar redactie@indisch3.nl.

Dit jaar vindt het festival dus voor de 53e keer plaats. In welk jaar en op welke lokatie was de allereerste editie?

N.B.: De actie loopt t/m 22 mei 2011.

Meeting I3

Natuurlijk is Indisch 3.0 dit jaar zelf ook op de Tong Tong Fair, en wel op zaterdag 28 mei . Die dag organiseren we een meeting  waar I3-redacteuren, I3-fans, jonge indo’s en andere geïnteresseerden elkaar ontmoeten. We zullen vanaf 12:00 uur aanwezig zijn op het TTF-terrein en een aantal programma’s bezoeken, rondwandelen, kletsen en natuurlijk: eten.

Highlights van het programma van die dag

12.30 – Bibit Theater – Dvd-box-presentatie Stand van de Zon, Maan en Sterren door producente Hetty Naaijkens-Retel Helmrich en de regisseur Leonard Retel Helmrich

14.30 – Bibit Theater – ‘Indische organisaties’, dr. Fridus Steijlen (KITLV, Leiden) doet verslag van zijn onderzoek

17.00 – Bintang Theater -100 jaar Tjalie Robinson: ‘Herinnering is niet hetzelfde als nostalgie’, talkshow o.l.v. prof. dr. Pamela Pattynama met Marion Bloem, Ernst Jansz en Helga Ruebsamen

19.30 – Bintang Theater – Andy Tielman

Voor het gehele programma, zie hier.