Gisteren kon je meedoen aan een weggeefactie. We mochten 4x 2 vrijkaarten weggeven voor de Pasar Malam Indonesia (20-24 maart a.s., Den Haag Malieveld). Allemachtig, wat kregen we een prachtige reacties binnen. Wat zijn jullie creatief!

We waanden ons al bijna in Indonesië, dankzij de vele kleurrijke, smaakvolle en weemoedige associaties met Indonesië. Bij sommige pinkten we zelfs een traantje weg. Mooi ook, hoe mensen met één zin een familiegeschiedenis konden vertellen.

Het was niet makkelijk om vier winnaars te kiezen. Maar het is ons toch gelukt. Hierbij de namen en inzendingen van de gelukkige winnaars. Gefeliciteerd en veel plezier op de pasar volgende week! De twee vrijkaarten die elk van jullie heeft gewonnen, komen per post naar jullie toe.

De winnaars:

Patrick Macawalang: “Voor mij betekent Indonesië….thuiskomen na een zeer lange reis.”

Joke Verweerd: “Voor mij betekent Indonesië de wereld achter mijn trouwring….”

Hans Pennings: “Voor mij betekent Indonesië het land van de stille kracht en van de onbegrensde schoonheid. Het land van 50 tinten groen en het land van de onbevangen glimlach. Het is de liefde voor de eilanden, de mensen en hun cultuur welke ik aan mijn kinderen wil doorgeven.”

Nehemia Matthijssen: “Voor mij betekent Indonesië; je zusjes overhalen om een Indisch restaurant te beginnen.”

Niets gewonnen? Niet getreurd! Onze ‘grote broer’ Moesson heeft op Facebook ook een verlotingsactie met vrijkaarten van de PMI, waar je nog tot dit weekend aan mee kan doen.

win op 12 maart 2013 twee gratis vrijkaartjes voor de PMI op Indisch3.nl.

win op 12 maart 2013 twee gratis vrijkaartjes voor de PMI op Indisch3.nl.