Indisch 3.0 op Indomania 5

Conceptprogramma Indomania bekend

Op Indomania 5 – Eten, zal Kirsten Vos, hoofdredacteur en mede-uitgever van Indisch 3.0, deelnemen aan de talkshow. Schrijver en radiopresentator Theodor Holman zal een gesprek leiden over het onderwerp van de vijfde editie van Indomania: de Nieuwe Indische Keuken. Andere gasten zijn schrijver Hans Vervoort, culinair journalist Johannes van Dam,  chefkok John Halvemaan (kok) en journalist Ton Kellerhuis (o.a. HP/ De tijd). De talkshow is van 17.00 – 18.00 uur, en wordt halverwege muzikaal onderbroken voor ene korte pauze. 

Kirsten Vos (l) en Tabitha Lemon (r). Foto: Armando Ello fotografie.
Kirsten Vos (l) en Tabitha Lemon (r). Foto: Armando Ello fotografie.

Dit valt te lezen in het conceptprogramma dat zojuist bekend gemaakt is. Verder valt op dat de aangekondigde opvoering van de moderne opera INDO – In Nederland Door Omstandigheden wegens familie-omstandigheden niet door kan gaan. Dit tot grote spijt van de organisatie.

Naast een inhoudelijke deelname aan het evenement, zijn Tabitha Lemon en Kirsten Vos van Indisch 3.0 op 11 mei a.s. op Indomania aanwezig met een eigen stand. Daar kan je terecht met al je vragen en ideeën over Indisch 3.0. Bovendien kan je er de kersverse Fancard kopen, waar je al tijdens Indomania je voordeel mee kan doen.

Indomania 5 – Eten gaat over de Nieuwe Indische keuken: “Omdat iedereen de authenticiteit van  van een bepaald gerecht baseert op de versie die binnen zijn of haar familie gebruikelijk is, is het bijna onmogelijk vast te stellen wat nu precies die “echte” Indische keuken is. Indomania5 wil op zoek gaan naar nieuwe definities hiervan.”- Sam Tjioe.

Download het conceptprogramma. Voor de meest actuele versie van het programma kom je naar www.indisch3.nl/indomania5. 

 

Indomania 5
11 mei 2013, 16:00 – 24:00 uur
Postjesweg 1, Amsterdam
Kaarten kosten 30 euro per stuk en zijn inclusief vijf gerechten op de foodcourt. De kaarten zijn online te koop via Ticketmaster.

Eén gedachte over “Indisch 3.0 op Indomania 5”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.