Tweet met #15aug en maak de herdenking trending

Morgen herdenken we het einde van de Tweede Wereldoorlog in Azië. In steeds meer plaatsen in Nederland kan je inmiddels een herdenking bijwonen. Wat zijn de drie tips voor morgen die wij je mee willen geven, voor het geval je niet naar een herdenking toe kan?

3. Kijk om 20.30 uur op Nostalgienet naar de tv-première van Diederik van Vleuten’s theatershow ‘Daar Werd Wat Groots Verricht’, waar dit online magazine eerder al vol enthousiasme over berichtte. Saillant detail: Van Vleuten heeft deze show in het verleden ook aangeboden aan de NPO. Die weigerde. “Dat is verleden tijd, daar zit niemand op te wachten.”

2. Kijk om 12.00 uur naar Nederland 1, voor de tv-première van de korte film Arigato (7 minuten). Na  het vertonen van de film, kan je luisteren naar een interview door Rob Trip, van Sandra Beerends (maakster & bedenkster Arigato) en Mug (hoofdrolspeelster).

1. Tweet met #15aug over de herdenking en maak van de herdenking van het einde van de Tweede Wereldoorlog trending topic op Twitter.