Amsterdam/ Den Haag, 26 april 2008
door Kirsten Vos

pasar malam besar In samenwerking met de stichting Tong-Tong stelt Indisch 3.0 twee vrijkaartjes beschikbaar voor de Pasar Malam Besar – jongerenavond op vrijdag 23 mei 2008 in Den Haag. Voor de inzender die onderstaande vraag zo origineel mogelijk beantwoordt, liggen niet alleen twee kaartjes te wachten, maar ook twee VIP-plaatsen bij Tattootalk, de talkshow van Ed Caffin en Kirsten Vos die om 18.00 uur in het Bibit-theater begint. Voor drie andere inzenders is een unieke 3.0-troostprijs beschikbaar.

De vraag
Wat zou jij aan de gasten in de talkshow willen vragen? Motiveer je antwoord.

Inzenden
Meedoen kan tot en met 16 mei 2008. De winnaar krijgt op 17 mei 2008 persoonlijk bericht. Vanaf 18 mei zal de uitslag op de weblog Indisch3.0 staan. Stuur je antwoord naar indisch3.0@gmail.com en vermeld in je antwoord je naam, adres, leeftijd en mobiele telefoonnummer (zodat we je kunnen bellen als jij gewonnen hebt). Door deelname aan deze wedstrijd geef je aan dat je instemt met de deelnamevoorwaarden (ja, overdreven, maar dat soort dingen schijnt noodzakelijk te zijn, zie onderaan dit artikel).

Over Tattootalk

Tattootalk is een talkshow voor en door Indische jongeren van de derde en vierde generatie. Ed en Kirsten zijn allebei actief in de Indische wereld en misten op de Pasar Malam Besar een activiteit in het Bibit-theater voor en door Indische jongeren. In de talkshow komen Indische jongeren aan het woord die (Indische) tatoeages hebben laten zetten. In hoeverre heeft die tattoo te maken met hun Indische achtergrond? Waarom kies je voor een tattoo? Ed zal de talkshow leiden vanaf het podium, Kirsten stelt samen met de zaal vragen. Op de weblog Indisch3.0 vind je hier steeds de meest actuele informatie over.

23 mei 2008 – ‘jongerenavond’
De vrijdag op de PMB, 23 mei 2008, is van oudsher speciaal bedoeld voor Indische jongeren. Ook dit keer staat er een dijk van een programma. Zo treedt cabaretière Sharon Simon op, draait DJ Mikey crossculturele urban muziek (, is er een moderne dansvoorstelling van Gerard Mosterd en een pentjak-voorstelling van Nienke Dekker. De talkshow van Ed en Kirsten leidt deze avond in. Vanaf 2 mei staat het volledige programma op www.pasarmalambesar.nl. We hebben bovendien geruchten gehoord over een afterparty.

Voorwaarden aan deelname aan de prijsvraag

  1. Om in aanmerking te komen voor de vrijkaartjes, dienen deelnemers een zo origineel mogelijk antwoord te geven op de vraag én onderbouwen waarom zij die vraag relevant vinden.
  2. Antwoorden kunnen per e-mail worden verzonden naar indisch3.0@gmail.com.
  3. Indisch3.0 zal uit de inzendingen een winnaar selecteren die de meest originele vraag verzonnen heeft.
  4. Deelnemers die onjuiste of onvolledige gegevens insturen worden gediskwalificeerd en komen dus niet in aanmerking voor de beschikbaar gestelde prijs.
  5. Per persoon kan slechts één keer worden deelgenomen.
  6. Deelnemers stemmen ermee in dat hun inzending deel kan uitmaken van de talkshow, ook als zij geen prijs hebben gewonnen. Hiervan zullen zij van tevoren op de hoogte gesteld worden. Drie van hen zullen een troostprijs in ontvangst kunnen nemen.
  7. Deelname is mogelijk tot 16-05-2008. De uitslag wordt aan de winnaar persoonlijk bekend gemaakt en wordt tevens gepubliceerd op internet, uiterlijk op 18-05-2008.
  8. Door deelname aan deze actie verlenen de prijswinnaars toestemming aan Indisch 3.0 om hun namen voor promotionele doeleinden te gebruiken.
  9. Gegevens van de prijswinnaar worden alleen verstrekt aan de stichting Tong-Tong. Indisch 3.0 en stichting Tong-Tong zijn verantwoordelijk voor afhandeling van de prijs. Indisch 3.0 zal contact met de prijswinnaar opnemen.
  10. Gegevens zullen niet verstrekt worden aan derden. We gaan zeer zorgvuldig met uw gegevens om en leven hierbij de bepalingen van de Wet Bescherming Persoonsgegevens (WBP) strikt na.
  11. De prijswinnaar is op eigen risico aanwezig. Indisch 3.0 en/of haar partners zal (zullen) in geen geval verantwoordelijk gesteld kunnen worden voor schade of verliezen die voortvloeien uit de toekenning of de uitvoering van de prijs of uit deelname aan de actie.
  12. Indien de prijswinnaar minderjarig is, dient deze goedkeuring te verkrijgen van de ouders dan wel wettelijke voogd.
  13. Medewerkers van stichting Tong-Tong en Indisch3.0, evenals hun directe familieleden, en gasten van de talkshow zijn uitgesloten van deelname.
  14. In alle gevallen waarin deze deelnamevoorwaarden niet voorzien, beslist Indisch3.0.
  15. De prijs is niet inwisselbaar voor geld.
  16. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.
  17. Deelnemers verklaren akkoord te gaan met bovengenoemde voorwaarden.