Wil jij helpen op de PMI die in april plaatsvindt? Vind jij het leuk om bij te dragen aan de promotie van Indonesië in Nederland?

Meld je dan aan als vrijwilliger. Je kan van alles doen: helpen met de kaartjes, jassen, ontvangst van de gasten en bezoekers.

Als jij een band hebt, muziek maakt die aansluit bij het Indische of Indonesische (pop-)muziekbeleving, en al muziek maken vrijwillig mee wil werken aan de promotie van Indonesië in Nederland,  zou het zo maar kunnen dat jij op het podium komt te staan.

Heb jij interesse in een van deze mogelijkheden? Stuur dan zo snel mogelijk een mail in het Engels naar pasarmalam2011@indonesia.nl met een CC aan redactie@Indisch3.nl en geef aan wat jij zou willen doen.
Ook organiseert de PMI een competitie voor schrijvend en fotograferend talent. Kijk zelf maar, op http://www.indonesia.nl/pasarmalam/.
Enneh: deze pasar niet verwarren met de Tong Tong Fair & Festival hè, de oude Pasar Malam Besar, die al ruim 50 jaar in mei & juni op het Malieveld plaatsvindt (zie http://www.tongtongfair.nl/)?