IndoTalent 3.0 Kumpulan 2012. Download de flyer. Illustratie: Remona Poortman.

Wat is het talent van de derde generatie?

(bijgewerkt op 9 mei 2012)

Het is feest: Indisch 3.0 bestaat 4 jaar! Om dat te vieren, treedt op 11 mei a.s. onze vriend Ricky Risolles op in Den Haag. Discussiëren we over het talent van de derde generatie met o.a. Iris Cousijnsen (Nasi Idjo, Aanpassen!). Luisteren we naar het mooiste verhaal van Indische grootouders. En serveert restaurant Blauw ons heerlijke Indische borrelhapjes. Kom je ook? 

Presentatie: Charlie Heystek en Patrick Neumann.
Met o.a. Ricky Risolles, Iris Cousijnsen en Armando Ello (Hoezo Indo).

Wat: Indisch 3.0 kumpulan
Op: 11 mei 2012
Waar: Café Blossom, Anna Pauwlonastraat 70c, Den Haag.
Tijd: 17.30 – 23.30 uur
Info: www.indisch3.nl/kumpulan2012

Kaarten zijn alleen in de voorverkoop te koop via onze Facebook-pagina en kosten €15,- per stuk. Van de opbrengst gaat 25% naar het nieuwe IndoTalentFund. Je entree is inclusief expo, optredens, IndoTalent-map, hapjes en een welkomstdrankje. Wees snel, er zijn maar 50 kaarten beschikbaar.

Programma

17.30Deuren open. Tijd om de fotoexpo van Armando Ello (Verborgen Identiteit) en de tentoonstelling van Nasi Idjo (Aanpassen!-light) te bekijken, op de eerste verdieping. Deze blijft de hele avond toegankelijk.
18.30Welkom!
18.45Deel 1 van het optreden van Ricky Risolles
19.15Indisch buffet, aangeboden door restaurant Blauw.
20.15De Indo Draait Door: wat is hét talent van de 3e generatie? Tafelheer: Patrick Neumann. Gasten: Armando Ello, Iris Cousijnsen en Frans Leidelmeijer. Sidekick (in de zaal): Charlie Heystek.
21.15Prijsuitreiking HWWGV
21.30De winnaar van HWWGV met de meeste stemmen draagt voor.
21.45Korte pauze
22.00Deel 2 van het optreden van Ricky Risolles
22.30De toekomst van Indisch3.0 & afscheid van Charlie en Merah
23.00Muziek en Ngobrol
23.30Afronding

Bereikbaarheid

Locatie: Cafe BlossomAnna Pauwlonastraat 70c, Den Haag.

Cafe Blossom ligt in de buurt van het Vredespaleis en op de hoek van de Anna Pauwlonastraat en de Laan van Meerdervoort. Voor de ramen zullen die avond de foto’s van Armando hangen, dus jullie zullen het makkelijk kunnen vinden met de auto. Het is (helaas) wel betaald parkeren.

Komen jullie met het OV, neem dan bus 24 (Centraal Station) richting Kijkduin, tram 1 (Hollands Spoor) richting Scheveningen Noorderstrand. Beide uitstappen bij halte Vredespaleis.

Hou het Vredespaleis aan je rechterhand en loop richting Laan  van Meerdervoort; dat betekent dat je de tram- en bushalte in de rug hebt. Als je gewoon rechtdoor loopt, zie je bij het voetgangersstoplicht al Cafe Blossom rechts op de hoek zitten.

Gratis parkeren

Kom jij morgen met de auto naar de kumpulan? Parkeren in de buurt van Blossom is best een knappe opgave. Dus we zijn even gaan zoeken naar betere mogelijkheden en hebben een perfecte oplossing gevonden.

Op het parkeerterrein van het ‘Werkplein Sorghvliet’ is het op vrijdagen vanaf 16.00 uur vrij parkeren. Het Werkplein heeft dit parkeerterrein recentelijk open gegooid voor bewoners en bezoekers uit de buurt. Het adres is Laan van Meerdervoort 55, 2517 AG Den Haag. Je komt het parkeerterrein op vanaf de Groot Hertoginnelaan.

Ben je eenmaal op het parkeerterrein, en denk je dat er geen plek meer is? Rij dan helemaal door en je komt in een zee van parkeerplekken terecht. Dat is ook de route naar de uitgang van het parkeerterrein trouwens – en de slagboom gaat vanzelf open.

Vanaf de parkeerplaats steek je de Laan van Meerdervoort over en loop je links de Laan van Meerdervoort op (je loopt dan van het parkeerterrein weg). Cafe Blossom zit op de hoek rechts, bij het stoplicht. Op deze routebeschrijving zie je hoe je loopt van het parkeerterrein naar Blossom: http://g.co/maps/xanxv.

 Veelgestelde vragen

“Is de kumpulan voor jong en oud?”
De kumpulan is voor iedereen die zich aangesproken voelt door het programma.

“Kan ik ook een kaartje contant bij jullie afrekenen?”
Nee, sorry, dat behoort niet tot de mogelijkheden. Ook aan de deur een kaartje kopen niet. De tickets zijn via ons ticketscript-account te verkrijgen. Je hebt ze dan meteen in je mailbox. Als we straks een grote organisatie zijn met genoeg mensen in dienst, zijn de zaken misschien anders, maar nu organiseren we dit nog ‘lean & mean.’

“Maar jullie kumpulan is toch alleen voor members?”
Nee hoor. Iedereen is welkom. We organiseren de kumpulan juist om Indo’s met elkaar in contact te laten komen.

Heb je vragen of suggesties? Mail wendy @ indisch3.nl of comment op deze post.