Oproep: 3.0'ers gezocht

Indisch 3.0 is op zoek naar 3.0’ers om te interviewen voor haar series

Lijkt het jou leuk om mee te werken aan een interview met Indisch 3.0? Of ken jij iemand waarvan je denkt: ‘die moeten jullie echt een keer interviewen.’ Voor de volgende series zijn wij altijd op zoek naar derde generatie Indo’s om te interviewen:

 

3.0 in de Liefde

Indisch 3.0 vraagt zich af: hoe zit het met de liefde tussen Indo’s onderling? Is er sprake van herkenning, niet alles uit hoeven te leggen, je meteen thuis voelen bij je partner etc.? En hoe zit het met relaties tussen een Indo en een niet-Indo? Wat voor rol heeft de Indische achtergrond in deze relaties, of juist niet? En: wat zijn verschillen en overeenkomsten tussen Indische en niet-Indische stelletjes. Voorbeeld

 

3.0 in de Keuken

Indisch 3.0 gaat op bezoek bij 3.0’ers met een passie voor (Indisch/Indonesisch) koken. Waar komt de passie voor koken vandaan, en welke rol speelt de Indische achtergrond hierin? Is het bijvoorbeeld traditie binnen de familie om recepten van generatie op generatie door te geven? Naast het interview zal ook een (familie)recept gepubliceerd worden. Voorbeeld

 

3.0 in de Muziek

Muziek en Indo’s zijn haast onlosmakelijk met elkaar verbonden. Indisch 3.0 gaat in gesprek met bekende en minder bekende 3.0’ers om te praten over hun passie voor muziek. Is de liefde voor muziek met de ‘rijstlepel’ ingegoten? En wie zijn de grote voorbeelden van deze muzikale Indo’s? Voorbeeld

 

3.0 in de Media

Indisch 3.0 richt haar aandacht op 3.0’ers die bekend zijn van (sociale) media als televisie, film, internet, radio, theater, musical etc. Welke rol speelt de Indische achtergrond in de levens van deze Indo’s? En komt het Indische terug in datgene waar zij bekend van zijn? Voorbeeld

 

3.0 op de Werkvloer

Indisch 3.0 is benieuwd naar de verschillende werkvloeren waarop 3.0’ers te vinden zijn. Is er een rol weggelegd voor de Indische achtergrond op de werkvloer en zo ja, hoe komt dit tot uiting? Indisch 3.0 zet deze Indo’s, in hun werkomgeving, op de foto. Voorbeeld

 

 

Indo Ink

Steeds meer 3.0’ers kruipen in de stoel van de tatoeëerder om uiting te geven aan hun identiteit. Indisch 3.0 vraagt zich af in hoeverre de tatoeages van deze Indo’s te maken hebben met hun culturele achtergrond? Laten zij tatoeages zetten die specifiek met het Indische te maken hebben? En wat zijn dat dan, ‘Indische tatoeages’? Voorbeeld

 

3.0 aan de Studie

In deze serie komen Indische studenten aan het woord over de rol die hun Indische wortels op hun studie(-keuze) heeft. Want hoe zit het met toerismestudenten die stage gaan lopen in Indonesië, en de keuze voor scriptieonderwerpen die te maken hebben met het Indische? Elke student die aan het woord is geweest mag weer een volgende student opgeven voor een interview. Voorbeeld

 

Nieuw: 3.0 in de Sport

Voor een nieuwe serie, 3.0 in de Sport, zijn wij op zoek naar 3.0’ers die (semi)professioneel actief zijn in de sport, of hier een serieuze hobby van hebben gemaakt. Alle sporten tellen mee, van vechtsporten tot atletiek en van synchroon zwemmen tot paardrijden. Laat het ons weten.

 

Enthousiast geworden? Een briljante ingeving? Laat het ons weten door een mailtje te sturen naar liselore@indisch3.nl

2 gedachten over “Oproep: 3.0'ers gezocht”

  1. Hallo ik ben Ronny Frey wonend in Belgie weduwnaar en heb 4 kids ben Geboren in Soerabaia 1949 en sinds 1960 in Holland, een van m,n kids Cindy Frey heeft het hier z,n beetje gemaakt als indo meisje , als freelance fotograve en heeft ook een eigen studio en doet nu sinds kort ook tatoo    en bezit ook een eigen tatoo studio. Dit in Kortrijk hier in Belgie ze komt regelmatig op de media radio ,tv , en nieuws bladen ook in Holland. Indien jullie geintresseerd zijn haar adres is op FB cindyfrey,  www,cindy frey .com daar vind je meer adressen van haar. hoop jullie hiermede  te kunnen helpen en wens jullie veel sucses, Ronny Frey  een trouwe lezer op FB.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.