WIN: 2 vrijkaartjes voor I.N.D.O.

I.N.D.O. In Nederland Door Omstandigheden

Een Indo-Europese Jungle Pulp Revue waarin Jef Hofmeister je meeneemt in de gevoelens en gedachten van mensen die ooit hun moederland hebben verlaten om in het koude Nederland te bewijzen dat zij het Nederlanderschap dubbel en dwars waard zijn.

Nog te zien t/m 1 december 2012 en Indisch 3.0 mag 2 vrijkaartjes vrijgeven. Hebben? Geef dan antwoord op de volgende vraag:

Waar denk jij aan bij de uitspraak “In Nederland Door Omstandigheden”?

Stuur je antwoord naar redactie@indisch3.nl voor a.s. dinsdag 13 november 2012 en wie weet ben jij de gelukkige winnaar.

Correspondentie over de uitslag van deze actie is niet mogelijk.

Eén gedachte over “WIN: 2 vrijkaartjes voor I.N.D.O.”

 1. And the winner is: Marcha van Zee.

  Met haar antwoord op de vraag: waar denk jij aan bij de uitspraak “In Nederland Door Omstandigheden”?

  “Dat mijn grootouders niet vrijwillig hun geboorteland hebben verlaten. Hun geliefde Indonesië, families, vrienden, kennissen en herinneringen gedwongen moesten achterlaten. Dat verdriet is tot op de dag van vandaag zichtbaar. Het verdriet dat nooit meer weggaat en waar zij niet graag over praten. Aan de andere kant zou zonder de immigratie naar Nederland mijn moeder niet getrouwd
  zijn met mijn Hollandse vader en mijn zussen ik niet zijn geboren. Mijn moeder, haar zussen en broer hadden niet de kansen en het leven kunnen leiden wat zij nu doen. De tradities, cultuur, normen en waarden, de muziek en het lekkere eten hebben mijn grootouders meegenomen. Dat heeft het leven van ons in Nederland verrijkt. Al met al zie ik het als een winst. De kansen van het leven in Nederland en de culturele schatkist uit het verre, geliefde Nederlands-Indië. Maar of mijn familie hier ook zo over denkt??”

  Marcha, de organisatie van I.N.D.O. zal zsm contact met jou opnemen via e-mail. Laat je ons weten hoe de voorstelling was? Heel veel plezier.

  Redactie Indisch 3.0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.