Na de succesvolle rubrieken Jonge Indo’s in de provincie en Jonge Indo in de muziek, introduceert Indisch 3.0 deze maand alweer een nieuwe serie: Jonge Indo’s op de werkvloer. In deze rubriek kun je de komende maanden fotoreportages zien over derde en vierde generatie Indische Nederlanders in hun eigen werkomgeving. Hiervoor reizen verschillende fotografen en redacteuren kriskras door Nederland. De eerste in de serie komt uit het “schone zuiden”.

 

Sheela Hendriks op de werkvloer

Naam: Sheela Hendriks

Leeftijd: 21 jaar

Beroep: Schoonheidsspecialiste

Bedrijf: Sheela’s Beauty Studio, Den Bosch

Werkzaamheden: Gezichtsverzorging, visagie (bruidsmake-up), manicure, lichaamsverzorging, massages, ontharing, tatoeage verwijdering.

Opleiding(en): Opleiding Instituut Thomas in Nederland en verschillende cursussen in Frankrijk en Italië.

Leukste aan het werk: Mee-eters uitknijpen. Minder leuk: Voeten. En soms heb ik moeite mezelf te aarden, als ik pidjit. Ik ben dan na afloop zó moe.

Meer info over Sheela en haar eigen bedrijfje is te vinden op www.sheelasbeautystudio.nl en http://sheelasbeautystudio.hyves.nl/. Heb jij zelf een beroep waarmee je op de foto wil? Mail dan je naam, leeftijd, en een korte beschrijving van je werkzaamheden naar redactie@indisch3.nl