Doe mee en win!

= Deelname is gesloten, we maken om 15:00 uur de winnaars bekend =

Van 22 mei t/m 2 juni 2013 staan ze er weer: de witte tenten van de Tong-Tong Fair (voorheen Pasar Malam Besar). Voor het 55e jaar op rij is Indisch Den Haag het epicentrum van Euraziatisch Nederland. Wij mogen er 2x 10 vrijkaarten voor weggeven.

TTF 55Hoe? Door deze zin af te maken: “Waar ik het meeste naar uitkijk, is….” De inzenders van de 10 leukste antwoorden horen op 21 mei a.s. winnen de vrijkaarten. Gebruik dit reactieformulier, dan weet je zeker dat je inzending goed aankomt.

Let op: je krijgt geen deelnamebevestiging. De winnaars maken we op 21 mei a.s. bekend op deze website en op onze Facebook-pagina.

Benieuwd naar het programma van de Tong-Tong Fair? Kijk dan op de site of download de pasarkrant (pdf).